« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
HEP

Dugave, Sloboština i Jakuševec od 8. do 10. kolovoza bez tople vode

U HEP-Toplinarstvu mole sve potrošače koji neće imati tople vode za strpljenje tijekom trajanja rekonstrukcije vrelovodne mreže

Dijelovi Novog Zagreba bez tople vode
Više o

zagreb-info

,

topla voda

,

Dugave

,

Sloboština

,

Jakuševec

Potrošači toplinske energije u naseljima Dugave, Sloboština i Jakuševec neće imati tople vode u razdoblju od 8. kolovoza ujutro do 10. kolovoza u kasnim noćnim satima, zbog radova HEP-Toplinarstva na revitalizaciji vrelovodne mreže, priopćilo je jutros HEP-Toplinarstvo.

U HEP-Toplinarstvu mole sve potrošače koji neće imati tople vode za strpljenje tijekom trajanja rekonstrukcije vrelovodne mreže te pojašnjavaju da se revitalizacija vrelovodne mreže provodi radi pripreme toplinskog sustava za predstojeću sezonu grijanja, kako bi se osigurala kontinuirana i sigurna opskrba potrošača toplinskom energijom.

Radovi na revitalizaciji vrelovodne mreže započeli su sredinom svibnja, odmah nakon završetka ogrjevne sezone i nastoje se organizirati tako da potrošači što kraće budu bez potrošne tople vode. No, u određenim slučajevima neizbježne su višednevne obustave isporuke toplinske energije, poručuju iz HEP-Toplinarstva.

04.08.2011. 11:06:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh