« Film
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
LJUBAV NA DALJINU

Drew Barrymore: Neki glumci se stvarno grozno ljube

VIDEO - Američka glumica Drew Barrymore u filmu "Ljubav na daljinu" glumi s bivšim dečkom Justinom Longom

Drew Barrymore
Drew Barrymore (Getty Images)
Više o

Drew Barrymore

,

Justin Long

,

filmovi

,

Ime ruže

,

prognoza vikend

Američka glumica Drew Barrymore prikupila je već puno iskustva u romantičnim komedijama. Iako ne želi govoriti o imenima, priznaje da joj nisu svi muški partneri bili po volji: "Najgore je kad glumite s nekim tko se loše ljubi. Stvarno užasan osjećaj." U svom posljednjem filmu "Ljubav na daljinu" (Going the Distance) Barrymore je pored sebe imala bliskog muškarca, svog bivšeg dečka Justina Longa: "Bilo je odlično. On se dobro ljubi tako da sam osjećala da trud na snimanju nije bio uzaludan."

Barrymore i Long u filmu glume mladi par koji pokušava održati vezu na daljinu. Glumica je vrlo zadovoljna svojom ulogom moderne mlade samopouzdane žene: "Iskreno, nije mi se dalo ponovno glumiti nekoga tko cijelo vrijeme kuka i cmizdri. Lik Erin mi je privatno puno bliži od nekih koje sam dosada igrala."

"Nije mi se dalo ponovno glumiti nekoga tko cijelo vrijeme kuka i cmizdri. Lik Erin mi je privatno puno bliži od nekih koje sam dosada igrala", Drew Barrymore.

'Sestra' Christina Applegate

Pored glavnih likova, u filmu se pojavljuje još niz poznatih i proslavljenih osoba poput Christine Applegate, Jasona Sudeikisa i Charliea Dayja koji su se odlično uklopili u romantičnu komediju. Jak glumački kadar pomogao je i u promociji filma pa je Drew Barrymore imala više sloboda nego inače: "Podijelili smo pozornost ispred i iza kamere zbog čega je sve proteklo u opuštenoj atmosferi."

Applegate u filmu glumi stariju sestru Drew Barrymore, a mnogi su komentirali da si glumice  doista slične: "Oduvijek se znamo. Često puta osjećamo što ona druga misli. Kao djeca smo zajedno išle na satove plesa, ali je ona u tajicama uvijek izgledala puno bolje od mene."

Sa snimanja je posebno zapamtila scenu u kojoj se opija: "Dosta smo raspravljali o tome koliko bi Erin trebala biti pijana i što bi trebala raditi da ljutnju zbog dečka izbaci iz sebe. Mislim da mi je taj dan bio najzabavniji jer sam cijeli dan glumila pripitu i pomalo zbunjenu ženu. Baš sam se opustila."

Film "Ljubav na daljinu" u hrvatska kina stiže u 16. rujna. 

Piše: Ned Ehrbar/Metro World News
07.09.2010. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh