« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
DFW

Dreft Fashion Week otvara vrata 9. lipnja

Četrnaesti put po redu Zagreb postaje dio međunarodne modne scene

Dreft Fashion Week
Dreft Fashion Week (DFW)
Više o

casting

,

Dreft Fashion Week

,

Mal Gal Građevinarstvo

,

Protis

Dreft Fashion Week Zagreb, najvažnije međunarodno modno događanje u Hrvatskoj, uskoro ponovno otvara vrata Balona Boćarskog doma. Od 9. do 12. lipnja 2010. svi ljubitelji mode imat će priliku uživati u više od trideset modnih priča, mladih i renomiranih domaćih i stranih modnih dizajnera.

Uspješna partnerska suradnja FWZ-a i Drefta nastavlja se i ove sezone. Vizual koja prati ovosezonski Dreft Fashion Week Zagreb, djelo je svjetski priznate agencije Leo Burnett. On podsjeća na činjenicu da se modni trendovi uvijek vraćaju, zbog čega je važno da svoje omiljene krpice njegujemo upravo Dreftom.

Dreft Fashion Week Zagreb jedini na našim prostorima kontinuirano prikazuje kolekcije za sezonu unaprijed pa tako za 15-ak dana donosi pravu modnu poslasticu koja će nam otkriti što su nam za jesen/zimu 2010/2011 pripremila poznata modna imena: Ivana Popović, Toni Rico, Maion by Marina Prevolšek, Ines Zrnc Gregorina, Karaka design, Ana Kujundžić, Marta Buzolić, Milena Rogulj, Natalio Đangradović, Mina Petra i drugi. Uz revije domaćih dizajnera, na DFWZ nas očekuju i brojne revije priznatih stranih imena. Tko će se naći u njihovom odabranom društvu, saznat ćete uskoro.

Od svoje prve sezone DFWZ posvećuje posebnu pažnju radovima studenata, budućih dizajnerskih zvijezda. Tako ćemo prvoga dana ovog modnog događaja uz bok renomiranim domaćim i stranim dizajnerima vidjeti mini kolekcije studenata u natječaju Pret-a-design.

Prve revijalne večeri 10. lipnja DFWZ donosi Chevroletov natječaj Mladi! Kreativni! Chevrolet! u čak četiri kategorije: Fotografija, Vizualne umjetnosti, Moda i Video.

DFWZ se pobrinuo i za one kojima će promaknuti pozivnica za tri modna dana u Balonu Boćarskog doma. Putem Dreft Fashion Week Zagreb TV-a, posjetiteljima službene DFWZ stranice bit će omogućeno praćenje prijenosa uživo svih revija. No, to nije sve! Prijenos uživo svih revija očekuje i prolaznike koji će se u vrijeme trajanja DFWZ-a zateći na središnjem zagrebačkom trgu, Trgu bana J.Jelačića. Ondje ih očekuje veliki ekran "DFWZ TV".

Uz sve ovo, stručnu javnost i širu publiku očekuju brojne druge novosti i zanimljivosti. Prva zanimljiva stanica u rasporedu DFWZ-a je predstojeći Casting za manekenke i manekene, koji će se održati u srijedu 26.svibnja u novootvorenom zagrebačkom clubu Lokal, Tuškanac 1, a na kojem se svake sezone pojavljuje sve više i više novih, lijepih i zanimljivih lica.

25.05.2010. 07:56:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh