« Kultura
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
NAJAVA

Dosad najveći Međunarodni dječji festival u Šibeniku

Ovogodišnji, 49. po redu MDF održava se od 20. lipnja do 4. srpnja, a posjetiteljima nudi 147 jedinstvenih programa.

(Ante Baranić/CROPIX)
Više o

Šibenik

,

Međunarodni dječji festival

Međunarodni dječji festival u Šibeniku koji se ove godine održava po 49. put trajat će od 20. lipnja do 4. srpnja, a u 14 dana održat će se 147 programa, što je dosad najviše. Broj programa MDF-a je veći zbog bogatog programa "Trgova i ulica", u sklopu kojega će se održati čak 59 programa na nekoliko mjesta u Šibenika, ali i u susjednim gradovima i općinama.

U popratnom festivalskom programu u organizaciji Obiteljskog centra Šibensko-kninske županije održati radionica u povodu nacionalne kampanje protiv kažnjavanja djece pod nazivom "Kažnjavanje djece je kažnjavanje budućnosti".

Ove godine nastupit će ukupno 25 anasambala i umjetnika iz 19 država, a otvorit će ga predstava "Igra skrivača 3-4" suvremenoga plesnog ansabla "Dina Telem Group" iz Izraela. Na dan otvorenja MDF-a na šibenskoj obali bit će organiziran veliki vatromet praćen glazbom, a na zabavi će nastupiti Damir Urban i sudionici Dječjega glazbenog festivala "Zlatni mikrofon".

Najavljeno je i kako će se u popratnom programu MDF-a u sklopu 21. simpozija socijalne pedijaterije u Šibeniku sastati središnji koordinacijski odbor akcije 'Gradovi i općine prijatelji djece' kojoj se pridružio i grad Šibenik.

Izvor: Hina

09.06.2009. 16:12:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh