« Zagreb
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
MLJAC

Doručak na travi nastavlja se i ove godine u Parku Ribnjaku

Budući da Doručak na travi ne bi bio doručak bez ukusnih zalogaja, osigurali smo za posjetitelje ukusna peciva i croissante, kao i hladno osvježenje iz Jamnice

Doručak na travi
Doručak na travi (Arhiva)
Više o

park Ribnjak

,

doručak na travi

Nakon uspješnog prvog Doručka na travi, ove godine Centar mladih Ribnjak donosi pregršt aktivnosti i zanimacija u samom Parku Ribnjaku. Ove subote 16.6., s početkom od 10 sati, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na druženju u prekrasnom, zelenom i ugodnom Ribnjaku.

Kao i prošle godine osigurali smo mnogobrojne igre kao što je potezanje užeta, veliki križić - kružić, Twister, prolaženje prepreka, badminton, dobri stari gumi gumi i više nego zanimljive didaktičke igre koje donosi Mozgaonica koje jednako oduševljavaju velike kao i male. Za one malo aktivnije, vesela ekipa Happy Hoopa, naučit će kako ovladati hula hopom i odraditi dobar trening u hladu. Plesni studio Ribnjak održat će plesni nastup u 11 sati na terasi Centra mladih Ribnjak, kojim će pokazati koje plesne korake su savladali u proteklog godini.

Budući da Doručak na travi ne bi bio doručak bez ukusnih zalogaja, osigurali smo za posjetitelje ukusna peciva i croissante, kao i hladno osvježenje iz Jamnice. Za one koji žele drugačiji doručak, osigurali smo mali kutak u kojem možete peći, kuhati ili što drugo raditi s jajima koji posjetitelji sami donesu. Posjetitelji mogu slobodno donijeti i svoje piknik košare 

Za što ugodnije uživanje u hladu ili suncu i ove godine imamo šarenih dekica, ali i ležaljki koje će se moći iznajmiti na kauciju u Centru.

Vidimo se ove subote od 10 do 16 sati u Parku Ribnjaku!  

12.06.2018. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh