« Svijet
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
UPS

Donald Trump novi je predsjednik Amerike

Donald Trump do ovih je izbora bio politički autsajder s kojim su se svi sprdali - a što sada?

Trumpu će teško netko izbrisati samozadovoljni smiješak s lica ...
Trumpu će teško netko izbrisati samozadovoljni smiješak s lica ... (Arhiva)
Više o

Donald Trump

,

američki predsjednik

Donald Trump je proglasio pobjedu na američkim predsjedničkim izborima i srušio sve svjetske burze, jer ulagači bježe u "sigurnije" investicije - preciznije, zlato. Pada dolar, svi burzovni indeksi i cijena nafte, kao da se dogodio Armageddon ...

Ova predsjednička kampanja Hrvate je bacila skoro godinu dana unatrag, u dane kad su se Karamarko i Milanović šamarali preko medija, izvlačeći najopskurnije moguće teme i sudarali se na svim svjetonazorskim razlikama kojih su se mogli dosjetiti. 

Na kraju priče pobijedio je Karamarko, no dobro se sjećamo uz koju cijenu - nakon godinu dana rijetki ga se uopće sjete, još rjeđe ga se spominje ... no, on je imao MOST koji mu je gurao balvane pod noge u svakom trenutku.

S druge strane, Donald Trump tih problema nema - republikanci će najvjerojatnije preuzeti i Senat od demokrata, pa jedina oporba može doći iz vlastitih redova.

Politički redikul pokazao je svima što je demokracija - budi glasan, brutalan i jednostavan, igraj na najniže strasti i pobjeda ti ne može izmaći.

Salonski ljevičari i ostatak ekipe slične provenijencije kukat će i plakat nad sudbinom slobodnog svijeta, zaboravljajući osnovnu stvar - Donald Trump, novi američki predsjednik, nije došao iz neke druge galaksije, njega su izabrali američki glasači ...

09.11.2016. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh