« Biznis
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
POZIV

Dođite na konferenciju Smart Factory: Digitalna Hrvatska

Konferencija će se održati u petak, 28. rujna 2018. godine u hotelu Westin (Kršnjavoga 1, Zagreb) s početkom u 9 sati

Smart Factory: Digitalna Hrvatska
Smart Factory: Digitalna Hrvatska (Arhiva)
Više o

poslovno-tehnološka konferencija

,

Smart Factory: Digitalna Hrvatska

,

HAMAG-BICRO

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) i Fakultetom strojarstva i brodogradnje (FSB) poziva Vas na svečanu konferenciju „Smart Factory: Digitalna Hrvatska" povodom predstavljanja pametnih rješenja hrvatskih poduzetnika u sklopu projekta Smart Factory Hub.

Konferencija će se održati u petak, 28. rujna 2018. godine u hotelu Westin (Kršnjavoga 1, Zagreb) s početkom u 9 sati.

Predviđeno trajanje događanja je do 15:00 sati.

Glavna tema konferencije je trenutno stanje Industrije 4.0 u Hrvatskoj o čemu će se povesti panel rasprava koju će moderirati  prof. dr. sc. Nedeljko Štefanić, voditelj radne skupine za digitalizaciju industrije Republike Hrvatske tepredstavljanje pametnih rješenja hrvatskih poduzetnika koji razvijaju sofisticirane proizvode za novo digitalno doba.

Ovdje možete preuzeti radnu verziju programa konferencije, a prijave su do 20. rujna 2018. godine.

Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen.

HAMAG-BICRO jedan je od 10 međunarodnih partnera uključenih u projekt Smart Factory Hub kojim se želi unaprijediti istraživanje i razvoj te uvjeti poslovnih politika međunarodne suradnje u prerađivačkoj industriji. Provođenje projekta je započelo početkom 2017. godine, a završava u lipnju 2019. godine.

Za više informacija o Industriji 4.0 na dunavskom području, posjetite eLP (e-Learning Platform) gdje možete pronaći razna predavanja na temu pametne proizvodnje, kalendar događanja, buduće najave za webinare te uskoro pametna rješenja svih projektnih partnera. Upute za korištenje platforme možete preuzeti ovdje.

31.08.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh