« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
SUPER!

Dođite na Dan društvenih igara u KC Peščenica

Osim društvenih igara u Kulturnom centru Peščenica održavati će se i brojne druge besplatne radionice, koncerti, izložbe

Dođite i zabavite se
Dođite i zabavite se (Arhiva)
Više o

Dan društvenih igara

,

KC Peščenica

Udruga Igranje oragnizira 4. po redu Dan društvenih igara. Događaj će biti organiziran u prostoru KC Peščenica, Ivanićgradska 41a, Zagreb u subotu, 21. rujna u vremenu od 11:00 do 21:00 sat. Dan će biti organiziran u sklopu kvARTure - mreže zagrebačkih centara za kulturu. Osim društvenih igara u Kulturnom centru Peščenica održavati će se i brojne druge besplatne radionice, koncerti, izložbe...

Volonteri udruge Igranje prezentirati moderne društvene igre, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu društvenih igara. Svi će posjetitelji imati priliku odigrati neku od mnogobrojnih igara, a najsretniji od posjetitelja mogu otići kući i s jednom od vrijednih nagrada.

Ukoliko želite putovati vlakom kroz Europu u igri Ticket to Ride, osvojiti srednjovjekovni dvorac Carcassonne, naseliti otok Catan u igri Settlers of Catan ili se pak uputiti u pohod kroz izmišljeni grad-državu Waterdeep u igri Lords of Waterdeep, 4. Dan društvenih igara pravo je mjesto za vas.

Pozivamo sve da dođu. Zabava je zagarantrana.

Ulaz je besplatan!

O modernim društenim igrama

Na spomen društvenih igara prvo što nam padne na pamet su igre kao što su Čovječe ne ljuti se, Monopol i Rizik koje su mnogima od nas obilježili djetinjstvo. Međutim, unatrag nekih 15-tak godina u svijetu, a polako i kod nas, razvija se potpuno novi žanr društvenih igara koje ubacuju visoko sociološki i edukativni karakter u društvene igre. Elementi sreće u ovim igrama svedeni su na minimum, a svaki od igrača razvija svoju strategiju kojom pokušava pobijediti u igri. Pri tome, u igrama je ostao glavni element zbog kojih se igraju - zabava!  

11.09.2013. 08:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh