« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
OBITELJSKI

Dođite na 8. Dan društvenih igara

Tijekom dana volonteri udruge Igranje će prezentirati igre, objašnjavati pravila i pomagati posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara

Dođite i igrajte se
Dođite i igrajte se (Arhiva)
Više o

Dan društvenih igara

,

prijave

Pozivamo sve zaljubljenike društvenih igara i one koji će to tek postati na 8. Dan društvenih igara koji će se održati 12. srpnja 2015., u nedjelju. Ovaj, osmi po redu, Dan društvenih igara održat će se u prostoru Arena Centra u Zagrebu na 1. katu na prostoru crvenog tepiha, s početkom u 11 sati, a trajat će sve do 20 sati navečer. Ulaz je besplatan. Cjelodnevna zabava je zagarantirana.

Tijekom dana volonteri udruge Igranje će prezentirati igre, objašnjavati pravila i pomagati posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara. Za one koji su već malo iskusniji, na raspolaganju će biti 50-ak igara koje će moći zaigrati sa svojim društvom ili pak s novim društvom te steći neke nove prijatelje. Moći ćete iskusiti razne svjetove igara i fantastike u našim "kutcima", a u svakom "kutku" će vas čekati različiti tip igara, a biti će i naslova za predškolce.

Ukoliko želite putovati vlakom kroz Europu u igri Ticket to Ride, osvojiti srednjovjekovni dvorac Carcassonne, naseliti otok Catan u igri Settlers of Catan, živjeti kao u kamenom dobu u igri Stone Age, biti dio ponosnog tima koji će spasiti svijet od pandemije u igri Pandemic ili si pak dati mašti na volju u fenomenalnom Dixitu, Dan društvenih igara pravo je mjesto za vas.

Za ovaj smo događaj pripremili i ove sadržaje:

• Preko 50 društvenih igara za sve uzraste

• Različite "kutke" koji vam pružaju različite svjetove igara

• Razna iznenađenja s bogatim nagradama koje su osigurali APM - Algoritam Profil Mozaik i Igračke.eu u suradnji s Arena Centrom - osvojiti možete igre: Jungle Speed, Carcassone i Resistence.

• Boardgame & pop kviz

• Demonstracije boardgame hitova iz 2014. godine

Za obitelji s djecom pripremili smo i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se osim mladih igrača zabaviti i njihovi roditelji.

 

Prijavite sebe i svoju ekipu što prije na e-poštu: dogadjanja@arenacentar.hr

08.07.2015. 10:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh