« Zagreb
objavljeno prije 7 godina
POZIV

Dođite na 11. Dan društvenih igara

Volonteri udruge bit će na raspolaganju posjetiteljima koji će moći odigrati neku od preko 100 različitih modernih društvenih igara

11. Dan društvenih igara
11. Dan društvenih igara (Igranje)
Više o

Dan društvenih igara

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana društvenih igara (International Tabletop Day) zagrebačka udruga Igranje organizira svoj 11. Dan društvenih igara.

Cjelodnevno druženje uz moderne društvene igre održat će se u ovu subotu, 29. travnja 2017. u sklopu FER-a, Ulica Grada Vukovara 39 (restoran Casssandra) u vremenu od 11 do 22 sata.

Volonteri udruge bit će na raspolaganju posjetiteljima koji će moći odigrati neku od preko 100 različitih modernih društvenih igara. Neki od naslova koji će posjetitelji moći zaigrati su: Ticket to Ride, Carcassonne, Settlers of Catan, Lords of Waterdeep, Scythe, Terraforming Mars i mnoge druge. Igre su primjerene i za one koje se nikad nisu susreli s modernim društvenim igrama kao, a znalci će sigurno pronaći nešto novo iz naše kolekcije igara.

Tijekom dana bit će organizirano i posebno žanrovsko izdanje kviza - Fantastic Fan Edition. U kvizu će sudionici moći provjeriti svoje znanje SF-a, fantasya, te pripadajućeg "geek" fandoma kroz niz neočekivanih kategorija čija pitanja će inspiraciju crpiti iz domene filma, književnosti, glazbe, stripa te mnogih drugih područja.

Za obitelji s djecom na raspolaganju je i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se moći zabaviti i roditelji.

Cijena ulaznice je 10 kuna po osobi, a obiteljska ulaznica je 20 kuna. Za članove udruge Igranje i njihove obitelji ulaz je besplatan.

Bilo da ste početnik ili već zaljubljenik u društvene igre, pozivamo sve na dolazak. Cjelodnevna zabava je zagarantrana.

24.04.2017. 15:30:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh