« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012.

Dodatan šok za Bilića - Lovren ozlijedio koljeno

Loše vijesti za Slavena Bilića ne prestaju pristizati, nakon što su zbog ozljeda iz reprezentacije ispali Kranjčar, Petrić i Strinić, popisu se pridružio i Dejan Lovren

Više o

Slaven Bilić

,

Turska

,

kvalifikacije

,

Euro 2012.

,

Hrvatska nogometna reprezentacija

,

Dejan Lovren

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren zbog ozljede ligamenata koljena morao je u 38. minuti utakmice 4. kola skupine D Lige prvaka između Lyona i Reala iz Madrida napustiti igru, te je upitan njegov nastup za reprezentaciju u susretima dodatnih kvalifikacija za odlazak na EURO 2012. protiv Turske koji su na rasporedu 11. i 15. ovog mjeseca u Istanbulu i Zagrebu, javlja Hina.

Glasnogovornik hrvatske reprezentacije Davor Gavran potvrdio je kako su on i izbornik Slaven Bilić kontaktirali Lovrena odmah nakon utakmice u srijedu navečer.

"Dejan je bio jako tužan zbog toga što mu se dogodilo. No, za sada ne možemo zauzeti nikakav službeni stav, jer čekamo očitovanje liječničke službe Lyona nakon što se obave detaljne pretrage tijekom današnjeg dana", rekao je Gavran.

Lovrenova ozljeda novi je u nizu problema za Bilića uoči ključnih dvoboja protiv Turske. Još ranije su zbog ozljeda otpali Niko Kranjčar, Mladen Petrić i Ivan Strinić.

03.11.2011. 11:58:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh