« Biznis
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
HOHO

Do posla u Austriji uz pouzdanog partnera radnicima i tvrtkama

Svakoj osobi ili tvrtki HOGO pristupa individualno, a educirani i stručni djelatnici, na raspolaganju su za sve potrebe obiju strana

Siguran partner
Siguran partner (Arhiva)
Više o

rad u inozemstvu

,

HOHO

,

rad u Austriji

Na prekretnici ste karijere ili u potrazi za novim poslovnim okruženjem? Otvoreni ste i za poslovne prilike van Hrvatske? Uz ova pitanja, vjerojatno niste sigurni otkuda krenuti, kome se obratiti? Agencija za posredovanje između poslodavca i vas kao posloprimca, uvijek je najbolji smjer. HOGO GmbH iz Austrije pruža upravo to. Uz 15 godina dugu tradiciju, preko 2000 zaposlenih agenata, široku bazu poslodavaca, poslovnost, etiku i kompetenciju, sa sjedištem u Austriji, a od sada i uredima u Zagrebu, prava je adresa za vas.

Što HOGO čini pouzdanim partnerom kako poslodavcima, tako i radnicima?

Svakoj osobi ili tvrtki HOGO pristupa individualno, a educirani i stručni djelatnici, na raspolaganju su za sve potrebe obiju strana. Sveobuhvatna osobna podrška, kao dio odnosa s klijentima, za HOGO je svakodnevica. Zahvaljujući velikoj korisničkoj podršci, kroz stručnost, potpuno i personalizirano vođenje, sam proces zapošljavanja proteći će u uspješno, a zapošljavanje potrebnog osoblja je zagarantirano.

Kao obiteljska tvrtka, svjesni smo da su naši partneri i naši zaposlenici naša najveća vrijednost. Naš moto „zadovoljstvo i profesionalnost ispred svega," proizlazi prvo iz naših redova, kroz ophođenje prema našim zaposlenicima, koje se potom kroz njihovo zadovoljstvo prenosi i na naše klijente. Međusobno poštovanje i uvažavanje na prvom su mjestu", poručuju iz HOGO GmbH.

Svima koji žele raditi u Austriji i to „već sutra", HOGO nudi brojne mogućnosti

Za svoje korisnike iz područja industrije i trgovine, HOGO traži motivirane, kvalificirane radnike i pomoćnike svih vrsta u različitim područjima: u proizvodnji, poslovima čišćenja i održavanja, građevini, logistici, transportu, metalnoj industriji, elektrotehnici, gastronomiji, IT sektoru, uredski poslovi. 

Uz unosne poslove u Austriji, HOGO nudi i brojne mogućnosti međunarodnog zaposlenja. Radnicima su na raspolaganju, uz konkurentnu plaću, dodatni benefiti poput smještaja, prijevoza, službenog vozila, kao i razne stručne obuke poput tečajeva zavarivanja ili dozvola za upravljanje viličarem.

HOGO GmbH je nastao 2007. god. s vizionarskom idejom: izdvojiti se među konkurentima kompetentnošću, ljudskim pristupom, dinamičnošću i brzinom. Uz ostvarenje prvotnog cilja, HOGO je danas sinonim za vodeću tvrtku za ljudske resurse u regiji. Dajte im svoje povjerenje i promijenite karijeru i život na bolje!

Provjerite detalje na web stranici www.hogo.cc/hr već danas i iskusite brojne mogućnosti i pogodnosti uz HOGO GmbH.

https://www.hogo.cc/hr

17.08.2022. 11:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh