« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
US OPEN

Đoković, Nadal, Serena i Stosur finalisti US Opena

Najveću je bitku vodio Novak Đoković kome je Federer poveo 2:0 u setovima

US Open se bliži kraju
Više o

Novak Đoković

,

Roger Federer

,

Rafael Nadal

,

Serena Williams

,

US Open

,

finalisti

,

Samantha Stosur

Dramatičan meč prvog i trećeg igrača svijeta ponudio je poslasticu polufinala US Opena. Nakon svih nevolja s kišom, organizatori su uspjeli odraditi ženska polufinala s danom zakašnjenja, uz očekivane rezultate.

Serena Williams savladala je prvu igračicu svijeta Caroline Wozniacki 6:2 6:4, u meču kojim je u potpunosti dominirala i niti u jednom trenutku nije bilo upitno tko će na kraju slaviti. Drugo je polufinale ponudilo više uzbuđenja, jer se Samantha Stosur dobrano pomučila protiv iznenađenja turnira, Njemice Angelique Kerber koju je dobila u tri seta, 6:3 2:6 6:2.

Novak Đoković morao je izvući sve najbolje što ima kako bi savladao raspoloženog Rogera Federera 6-7(7), 4-6, 6-3, 6-2, 7-5, u meču koji je bio toliko neizvjestan da je srpski Mondo u jednom trenutku čak objavio da je Đoković izgubio. No, ove godine Federer je uspio tek u polufinalu Roland Garrosa, a u New Yorku Đoković maršira prema trećem Grand Slam turniru u sezoni.

Rafael Nadal imao je lakši posao protiv Andyja Murrayja, koji je tek u trećem setu pokazao da se može nositi s drugim igračem svijeta, no na kraju je završilo 6-4, 6-2, 3-6, 6-2 za Španjolca i finale s Đokovićem.

11.09.2011. 09:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh