« Svijet
objavljeno prije 13 godina
A MISLILI STE DA JE VAŠE "ZLATO" DIVLJE

Djevojka ozlijedila oca lukom i strijelom jer joj je oduzeo mobitel

Nakon što ga je nastrijelila, djevojka je odbila pozvati pomoć i otac je teško ranjen morao otpuzati do susjedove kuće

Fotografija vijesti
Više o

obiteljsko nasilje

,

tinejdžeri

Imate 15 godina i roditelji su vas upravo kaznili zabranom izlaska iz sobe i oduzimanjem mobitela. Što učiniti?

Još nije potpuno jasno što je točno ova djevojka skrivila i zaradila roditeljsku kaznu, ali sa sigurnošću možemo zaključiti da je njezina reakcija koja je uslijedila bila, najblaže rečeno, pretjerana.

Oduzimanje mobitela ovoj je djevojci iz grada Tahuya u američkoj saveznoj državi Washington zapalilo ionako kratak fitilj te je uzela očev lovački luk, naciljala i ispalila strijelu ravno u svog prestravljenog oca.

U redu, pomislit ćete, svakome se može dogoditi da „pukne" na trenutak i učini nešto glupo što već trenutak kasnije zažali.

Bojimo se da to ovdje nije bio slučaj.

Teško ranjeni otac morao je otpuzati sve do susjedove kuće i od tamo pozvati hitnu pomoć, s obzirom da mu vlastita kćer nije dala da zove pomoć sa njihovog telefona.

Otac je ipak uspio uz pomoć susjeda pozvati hitnu i helikopterom je prevezen u bolnicu u Seattlu te se trenutno još uvijek nalazi u životnoj opasnosti.

Po dolasku policije na mjesto događaja djevojka je pokušala pobjeći u šumu iza kuće naoružana lukom i strijelama ali ju je policija ubrzo okružila i natjerala da se preda.

Kako se doznaje, protiv nje će biti podignuta optužnica za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

08.06.2011. 17:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh