« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
DOĐITE!

„DIVINE DAN“ - Proslavi s nama naš rođendan

Jako smo sretni i zahvalni što ste s nama sve ove godine, što toliko dugo djelujemo te širimo znanje i pozitivnu energiju. Želimo tu radost podijeliti s vama!

Dođite na Divine dan!
Dođite na Divine dan! (Divine Energy Park)
Više o

Divine Energy Park

,

Divine dan

Budi dio našeg DIVINE rođenDANA kojeg slavimo u subotu 25.11.2017. od 13h do 15h u Arheološkom Muzeju Zagreb, Trg Nikole Šubića Zrinskog 19.

Divine Dan je zabavno-edukativan event pozitivne energije na kojem se promovira kultura zdravog življenja. Na eventu se prezentiraju razni alati, korisni savjeti i praktične vježbe koje kojima vas želimo inspirirati, zajedno sa zabavnim sadržajem koji uključuje druženje, bogate nagrade sponzora i degustaciju zdrave hrane. Poseban naglasak ovih evenata stavljamo na humanitaran karakter te u duhu nadolazećeg blagdanskog raspoloženja doniramo dio prihoda lokalnoj udruzi.

Jako smo sretni i zahvalni što ste s nama sve ove godine, što toliko dugo djelujemo te širimo znanje i pozitivnu energiju. Želimo tu radost podijeliti s vama!

Dođi na event i saznaj....

♥ Našu DIVINE priču, što nas motivira i inspirira već punih 9 godina...

♥ Koje tehnike i vježbe podučavamo da bi se ostvarila kvaliteta zdravog življenja...

♥ Koji izvori energije su nam stalno dostupni za punjenje baterija...

♥ Iskusi iz prve ruke dobrobiti vođene meditacije koju će voditi Swami Urgaya, osnivač i lider Divine Energy Parka...

♥ Nauči vježbe disanja kojima ćeš prodisati punim plućima ...

♥ Provedi s nama subotnji dan u pozitivnoj energiji i odličnoj atmosferi po kojem su naši eventi poznati...
♥ Počasti se prefinim i zdravim slasticama „Sweet Family torte i kolači" te zdravim kanapeima i toplim biljnim čajem „Iris i Branimir delicija" s kojim te častimo....

♥ Osvoji bogate nagrade i poklone naših sponzora (vikend za dvije osobe u resortu Sveti Martin, poklon paketi Bio&Bio trgovina, Kuće Magične trave, te Whisper of Nature home&decor proizvoda)

♥ Očekuje te puno dobre energije i ugodno druženje uz jedan muzički nastup iznenađenja...

♥ Proslavi s nama naš 9. rođendan!

 

Kako nam je rođendan, častimo vas s popustom od 20% na sve naše tečajeve tijekom prosinca.

 

Kupnjom ulaznice u iznosu od 80 kn sudjeluješ u humanitarnoj akciji jer se dio prihoda donira udruzi „Krila- terapijsko jahanje". Požuri jer je broj mjesta ograničen 

 

Svoju ulaznicu možeš kupiti putem linka: www.dep.life, direktno putem emaila: pisinam@dep.life ili telefonski: 091 2545 339. Posjeti naš info pult na Cvjetnom trgu od utorka 21.11. do petka 24.11. i dobij sve detaljnije informacije iz prve ruke te se upoznaj s našim timom.

Veselimo vam se!

 

O ORGANIZATORU:

Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje niz godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice i tečajeve „Divine Health Programa", predavanja i seminare diljem svijeta.

 

Sponzor hrane: Sweet Family torte i kolači, Iris i Branimir delicije

Sponzor tiska: Tiskara Ravus, Recedo, Rem-B i Printgrupa

Sponzori nagrada: Terme Sveti Martin, Bio%Bio, Kuća magične trave, Whisper of Nature

Dekor i uređenje: Landshop, Whisper of Nature

20.11.2017. 16:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh