« Košarka
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
LOCK OUT

Dirk Nowitzki najavio mogućnost da zaigra u Europi

Dirk Nowitzki, najbolji igrač prošlogodišnjeg finala NBA lige, izjavio je da postoji mogućnost ako se lock-out nastavi da dođe igrati u Europu

Fotografija vijesti
Više o

košarka

,

NBA

,

Europa

,

Dirk Nowitzki

,

lock out

Njemački košarkaš i najbolji igrač prošlogodišnjeg finala NBA lige Dirk Nowitzki izjavio je kako ne isključuje mogućnost igranje u Europi ako se lock-out nastavi i ne bude mogao igrati za svoje Dallas Maverickse, javlja Hina.

"Ovaj tjedan se vraćamo na posao. Dirk nije dotaknuo loptu od kraja europskog prvenstva krajem rujna", izjavio je njegov osobni trener Holger Geschwindner koji "ne želi ništa isključiti, iako još uvijek nema ništa konkretno" što se tiče mogućeg angažmana u Europi.

"Trenutačno je Dirk izvan forme. Radit ćemo teško iduća dva tjedna", dodao je. "Ako on bude igrao negdje, igrat će sezonu".

Geschwindner međutim nije izgubio nadu da će nova sezona NBA ipak početi: "Postoji mala šansa. Ako ne dođe do toga, trebat ćemo naći drugo rješenje".

Značajan broj europskih klubova izrazio je želju da primi njemačkog košarkaša visokog 2,13 m.

Košarkaš Chicago Bullsa Francuz Joakim Noah također je danas izjavio da postoje realni izgledi da se vrati u Francusku, ukoliko se nastavi lock out u NBA.

17.11.2011. 17:27:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh