« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
BEZ NAKNADE

Dionice iz HFP-a bit će prenesene u Fond hrvatskih branitelja

Hrvatska Vlada na današnjem je zatvorenom dijelu sjednice donijela Odluku o izuzimanju od prodaje dionica iz portfelja Hrvatskog fonda za privatizaciju

(Wikipedia)
Više o

dionice

,

fond hrvatskih branitelja

,

Hrvatski fond za privatizaciju

Njih će se bez naknade prenijeti u Fond hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, a sveukupna tržišna vrijednost nešto je veća od 45,6 milijuna kuna, priopćeno je iz Vlade.

"Radi se o dionicama Brodogradilišta Viktor Lenac, Erste&Steiermarkische bank, Jadranske banke, Karlovačke banke, Podravske banke, Privredne banke, Zagrebačke banke, Ericsson Nikole Tesle, Tiska i Varteksa, sveukupne nominalne vrijednosti 32.025.920 kuna, odnosno sveukupne tržišne vrijednosti dionica 45.609.722,14 kuna, na dan 30. ožujka 2010. godine", navodi se u priopćenju.

Vlada je donijela i Odluku o prijenosu dijela dionica iz portfelja RH u portfelja Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, a radi se o dionicama Erste&Steiermarkische Bank, Jadranske, Karlovačke, Privredne, Slatinske i Zagrebačke banke, te Kutjeva i Vjesnika.

Odlukom o darovanju nekretnine 100 postotnom hrvatskom ratnom vojnom invalidu Domovinskog rata I. skupine, Vlada je Draganu Papcu u Vinkovcima darovala kuću s posebnom prilagodbom. (hina/metro-portal)


01.04.2010. 18:23:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh