« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
0:2

Dinamo izgubio na Maksimiru od Austrie

Debakl pred solidno ispunjenim tribinama razočarao je navijače koji su brzo pronašli krivca - Krunu Jurčića

Dobri vojnik Kruno morat će odletjeti
Dobri vojnik Kruno morat će odletjeti (Arhiva)
Više o

Dinamo Austria

,

4. pretkolo Lige prvaka

Kruno Jurčić je bio alibi igrač, čija se igra svodila na dodavanje Prosinečkom, kako u Dinamu tako i u reprezentaciji, no kakav će alibi pronaći noćas pred razbješnjelim Mamimćem, nismo sigurni.

Utakmicu ne vrijedi puno opisivati, dovoljno je reći da je Nenad Bjelica bio bitno plemenitiji igrač od Jurčića, a očito je i takav trener.

Dio krivice za poraz snosi i Ante Rukavina, koji je godinama vukao Dinamo prema europskim kupovima, no zaraditi izravni crveni u istoj minuti u kojoj si ušao u igru može samo stvarno vrlo čudan igrač.

Kola su krenula nizbrdo ulaskom Sammira, kojeg je lojalni Kruno Jurčić morao staviti u europski izlog ne bi li gazda zaradio koju kunicu na Filhu, no nakon današnje predstave trebao bi platiti nekom niželigašu da ga uzme pod svoje.

Sve u svemu, nakon što su napokon pogođena pojačanja u napadu i obrani, a totalno promašena u veznom redu, Dinamo će biti sretan ako pod Jurčićem osvoji i bod u Europskoj ligi, gdje će očito igrati ove jeseni. U proljeće, naravno, neće ...

21.08.2013. 23:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh