« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
dinamo - nec 3:2

Dinamo čudom pobijedio

Natjecanje u Ligi UEFA Dinamo je otvorio teškom pobjedom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Drago Sopta/CROPIX)
Više o

Liga UEFA

,

Dinamo - NEC

,

pobjeda Dinama

Utakmicu punu obrata Dinamo je otvorio golom Mandžukića već u 4. minuti, kada je jedno nespretno izbacivanje golmana Babosa Dinamov napadač ubacio u gol. Nakon par minuta poništen je još jedan gol plavih, a stvari su krenule na gore. Carlos i Kelava su se smotali na jedan ubačaj Nizozemaca i Brazilac je loptu poslao u svoj gol.

Početkom drugog poluvremena ušao je Balaban umjesto izgubljenog Moralesa, donijevši nešto živosti u igru. Zatim je Ivanković izvadio i drugog smotanog veznog Južnoamerikanca Sammira i stavio Hrgovića na lijevog beka, kako bi Ibanez mogao krenuti naprijed.

To je još malo zakuhalo situaciju na terenu, no Dinamo je uspio popiti i drugi gol nakon krivog pasa Lovrena koji je u Šimićevoj maniri pokušao dodati dijagonalno, idealno nabacivši Janssenu koji je poklon strpao u gol.

Tribine su se probudile i počele još jače bodriti dinamovce, Balaban je sjajno smirio Mandžukićevu loptu i s ruba šesnaesterca nerezonski opalio prema golu, i lopta je odsjela u gornjem desnom kutu NEC-ovog gola.

Izjednačenje je probudilo plave igrače koji su se razletili terenom i u 84. minuti je korner napokon izveo Mikić i nabacio u sredinu, gdje je Vrdoljak više sretno nego spretno ubacio za konačnih 3:2. (metro-portal)

23.10.2008. 22:58:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh