« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
SPECIJAL

Diana: tragedija ili izdaja - trosatni specijal na kanalu TLC

Specijal uključuje ekskluzivni intervju sa slavnim biografom princeze Diane - Andrewom Mortonom, dijelove iz privatnih rukopisa princeze, te istražuje teorije zavjere povezane s princezinom pogibijom

Smrt princeze Diane i dalje je misterija
Smrt princeze Diane i dalje je misterija (TLC)
Više o

TLC

,

specijal

,

Diana: tragedija ili izdaja

Fatalna automobilska nesreća u kojoj je poginula princeza Diana, potresla je svijet i označila dan koji nitko neće zaboraviti. TLC na obljetnicu tragedije odaje počast „kraljici ljudskih srca" u emocionalnom, trosatnom specijalu  koji uključuje ekskluzivne snimke, isječke iz intervjua princeze Diane s Andrewom Mortonom i nova istraživanja o teoriji zavjere povezane s njezinom pogibijom.  DIANA: TRAGEDIJA ILI IZDAJA? premijerno će se prikazati na dvadesetu godišnjicu smrti princeze Diane, u ponedjeljak, 31. kolovoza u 20:00.

Poznata kao humanitarna i stilska ikona, princeza Diana je redefinirala pojam 'kraljevski', dok je privlačila milijune sa svojim nepretencioznim šarmom. Svijet ju je upoznao kao mladu sramežljivu djevojku, te zatim promatrao kako se razvija u jaku i neovisnu ženu. Voljeli su je jer zaobilazila norme i krojila vlastiti kraljevski put. Specijal DIANA: TRAGEDIJA ILI IZDAJA? prikazuje njezin život, događaje koji su se odvijali do tragične noći, te istražuje nekoliko teorija zavjere povezane s njezinom pogibijom. Trosatni dokumentarni specijal otkriva nove detalje o kraljevskoj obitelji, izazovnom životu koji je Diana vodila s princem Charlesom i tome koliko je bila zaštitnički nastrojena prema svojim sinovima.

Gledatelji će imati prilike poslušati ekskluzivan razgovor s glasovitim biografom princeze Diane, Andrewom Mortonom. Ostali intervjui uključuju dvoje njezinih najbližih prijatelja, Mary Robertson i Jamesa Colthursta, tjelohranitelja Kena Wharfea, kraljevsku biografkinju Ingrid Seward, kraljevsku povjesničarku Kate Williams i novinarke Tamron Hall i Deborah Norville. Osim toga, autor, glumac i teoretičar zavjere Richard Belzer daje uvid u različite mogućnosti o tome što se točno dogodilo u  tragičnoj noći kad je poginula princeza Diana.

Pridružite se razgovoru na društvenim medijima koristeći hashtag #PrincessDiana, te potražite dodatan sadržaj na TLC.com/PrincessDiana.

28.08.2017. 17:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh