« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
PATOLOG POTVRDIO

David Carradine je umro od gušenja

Uzrok smrti je definitivno potvrđen, ali još nije sigurno radi li se o nesretnom slučaju ili ubojstvu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

David Carradin

Glumac David Carradin, zvijezda serijala Kung Fu i Kill Bill koji je 4. lipnja pronađen mrtav u hotelu Bangkoku, umro je od gušenja, potvrdio je privatni patolog koji je pregledao tijelo. Takav nalaz su ranije potvrdile i tajlandske vlasti, a patolog Michael Baden potvrdio da se s tim izviješćem slaže.

Druga obdukcija provedena je na zahtjev Carradineove obitelji koja je prva uz menadžera odbacila mogućnost glumčevog samoubojstva, a patolog je izjavio da se njegovi nalazi slažu s onima koji su ranije utvrdili da se radi o smrti zbog gušenja.

Dr. Baden, poznat po stručnim intervencijama na suđenjima nekadašnjoj zvijezdi O.J. Simpsonu 1995. godine, a nedavno i rock producentu Philu Spectoru koji je osuđen za ubojstvo, izjavio je da još ne može sa sigurnošću reći je li Carradineova smrt poslijedica nesretnog slučaja ili se radi o ubojstvu.

Pataolog prije nego što završi svoje izvješće još mora pregledati neke ključne podatke, uključujući toksikološki nalaz i analizu predmeta nađenih u glumčevoj hotelskoj sobi, koje će mu poslati tajlandske vlasti.

Izvor: Hina

03.07.2009. 09:58:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh