« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
JUAN ONIEVA:

Dati 100 milijuna eura za Ronalda bila bi ludost

'Kraljevski klub' službeno odbacuje tvrdnje da u predugovoru s najboljim svjetskim nogometašem postoje takvi uvjeti.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Real Madrid

,

Manchester United

,

Cristiano Ronaldo

,

Juan Onieva

,

kupovina nogometaša

Kupnja Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda za 100 milijuna eura bila bi "ludost", izjavio je u petak za jedu španjolsku radio postaju kandidat za predsjednika Real Madrida Juan Onieva.

Bivši potpredsjednik kluba, koji je najavio kandidaturu za predsjednika idući mjesec, izjavio je u interviewu za radio postaju Onda Cera kako je upoznat s predugovorom kojeg je portugalski nogometaš sklopio s bivšim predsjednikom Reala Ramonom Calderonom. Međutim, Real Madrid je službeno odbacio tvrdnje o postojanju bilo kakvog predugovora s Ronaldom.

"Ne postoji nikakav predugovor takve vrste, ni s igračem ni s njegovim agentom a ni s Manchester Unitedom", stoji u službenom priopćenju kluba.

Onieva je dodao kako postoji obveza za obje strane da se dogovore o eventualnoj odšteti, u slučaju da se predomisle, do 30. lipnja.

"Ja ne bi išao s tim dalje. Kada bih trebao donijeti odluku ja bih osporio dogovor jer mislim da je to ludost", rekao je Onieva. "O tom predugovoru znam samo općenito, nisam vidio dokument".

Novinar je u razgovoru spomenuo iznos od 100 milijuna eura, a Onieva je odgovorio da "misli da se radi o manjem iznosu jer je predugovor dogovoren u funtama".

Već nekoliko tjedana španjolski listovi "As" i "Marca" pišu kako postoji predugovor o Ronaldovom dolasku u Madrid. "As" u petak piše da Florentino Perez, vjerojatni predsjednik Reala, "namjerava razgovarati o uvjetima predugovora i sniziti cijenu transfera". (hina/metro-portal)

22.05.2009. 15:09:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh