« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
X Factor

Danyl Johnson - nova zvijezda talent showa

POGLEDAJTE VIDEO - Započela je šesta sezona X Factora i već u prvoj epizodi mladi učitelj Danyl Johnson se istaknuo kao mogući pobjednik

Danyl Johnson - nova zvijezda
Danyl Johnson - nova zvijezda (telegraph.co.uk.)
Više o

Susan Boyle

,

Simon Cowell

,

X-Factor

,

Danyl Johnson

,

with a little help from my friend

Započela je i šesta sezona X Factora u Ujedinjenom Kraljevstvu. Popularnost showa ne opada ni nakon toliko godina, a na tržištu se ne osjeća zasićenje zbog više talent showova koji se događaju u kratkom roku.

Sjetimo se da nije prošlo toliko vremena otkad je cijela zemlja trljala oči nad pričom "ružnog pačeta anđeoskog glasa" - Susan Boyle, a popularnost Britain's Got Talent showa proširila se cijelim svijetom brzinom svinjske gripe. Milijuni klikova na youtube snimku njenog nastupa, nešto malo manje (ili ne?!) telefonskih poziva i brojni glasovi su se skupljali, a s njima i ogroman novac za organizatore.

Jedan od najzadovoljnijih cijelom famom oko izbora talenata zasigurno je Simon Cowell, alfa i omega kako u britanskim tako i u američkim talent showovima koji je najavio da bi mu ova sezona ujedno mogla biti i posljednja u X Factoru jer se previše zasitio te vrste posla. S obzirom da je vlasnik licenci triju trenutno najpopularnijih talent izbora (X Factor, Britain's Got Talent, American Idol) koji su se razgranali po svijetu u brojne inačice, a on dobiva poprilične tantijeme, nije ni čudo da se umorio... Do neke nove ideje.

Već prva epizoda nove sezone X Factora dala je jednog od mogućih pobjednika. On je mlad, 27 godina, jako zgodan, predivno pjeva i definitivno ima ono nešto, jer je cijelu publiku digao na noge čim je otvorio usta. On se zove Danyl Johnson i o njemu ćemo zasigurno čuti još puno do kraja ovog showa. Pogledajte njegovu prvu audiciju i prosudite sami zašto.

28.08.2009. 12:47:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh