« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
vedrana rudan rekla je ovo...

Danijel Delale suspendiran zbog Vedrane Rudan

Paralelno s čistkom nepodobnih na HTV-u nastavlja se drama na Novoj TV

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

Daniel Delale

,

Vedrana Rudan

,

Daniel Delale suspenzija

Nakon otkaza Vedrani Rudan zbog komentara koji su, prema tvrdnjama predstavnika židovske zajednice u Hrvatskoj i same Nove TV predstavljale govor mržnje, s uredničkog mjesta INmagazina na led je odletio i Daniel Delale.

Nova TV je procijenila da je urednička odluka Delalea i Jasne Nanut, urednika INmagazina bila pogrešna i stavila Daniela na led. Izjava Vedrane Rudan nakon ovog poteza NoveTV:

„Rekla sam istinu, iza koje stojim. To nije bio govor mržnje, nego govor ljubavi i istine, koji su prepoznali mnogi gledatelji, pa sam trenutačno zasipana poslovnim ponudama. Među ostalim, javio mi se i vlasnik jedne TV kuće koji mi je predložio da budem komentatorica u njegovu programu. Trebam li naglasiti da je taj gospodin Hrvat, a ne dojučerašnji predsjednik Svjetskog židovskog kongresa? Ciljam, naravno, na Ronalda S. Laudera, većinskog vlasnika Nove TV, čije su se reakcije njegovi zaposlenici uplašili i nemilosrdno mi dali otkaz."

Istovremeno se Hloverka Novak-Srzić riješila Petra Štefanića, unatoč sjajnoj gledanosti i ocjenama javnosti, a nju su zasmetali gosti, između ostalih i Indexov komentator Tomislav Klauški.

Kako bi sami procijenili što je gospođa Rudan rekla, ovo je link na YouTube snimku njenog priloga u IN magazinu.

28.01.2009. 17:43:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh