« Film
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
FESTIVALI

DA! Festival 2021. - online

Cilj je prvenstveno afirmacija mladih i talentiranih studenata koji žele ponuditi nove, svježe i kreativne ideje na području dizajna vizualnih komunikacija, produkt dizajna, dizajna interijera, tipografije...

DA! Festival
DA! Festival (Arhiva)
Više o

DA! Festival

Studentski projekt DA! Festival predstavlja radove studenata umjetničkih fakulteta, a sastoji se od izložbe, radionica i predavanja. Festival se održava online, a trajat će do 24. siječnja.

Program 

Organizacija je u potpunosti u rukama studenata, a glavni su nam ciljevi pokazivanje sposobnosti brojnih nadarenih studenata umjetničkih i umjetničko-tehničkih studija, interdisciplinarno druženje, učenje novih vještina, podizanje svijesti o našem radu u javnosti i zabava.

Cilj je prvenstveno afirmacija mladih i talentiranih studenata koji žele ponuditi nove, svježe i kreativne ideje na području dizajna vizualnih komunikacija, produkt dizajna, dizajna interijera, tipografije, fotografije, filma, animacije, arhitekture, urbanizma, likovne umjetnosti, tekstilnog dizajna, krajobrazne arhitekture i glazbe.

Sa idejom "studenti studentima" želimo potaknuti suradnju između generacija i umjetničkih struka zbog kvalitetnijeg rada i širenja vidika.

Također, od iznimne je važnosti za DA! i upoznavanje i osvješćivanje šire javnosti sa studentskim projektima i njihovom neospornom kvalitetom koja je često nagrađena na raznim festivalima, kako kod nas u Hrvatskoj, tako i na međunarodnom planu.'

https://www.da-festival.com/

https://www.facebook.com/festivalDA

21.01.2021. 09:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh