« Biznis
objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana
SVAKA ČAST

D-Marin pojačava svoju prisutnost u Italiji

D-Marin, mreža vrhunskih marina, otvara dvije nove marine u Liguriji, čime se ukupni broj marina ove tvrtke u Italiji penje na pet

Marina di San Lorenzo
Marina di San Lorenzo (Arhiva)
Više o

marine

,

D-Marin

Marina degli Aregai i Marina di San Lorenzo dovode ukupni portfelj tvrtke D-Marin na 26 marina diljem Mediterana i Perzijskog zaljeva. Ovo je prvi korak u planiranoj ambicioznoj godini širenja za D-Marin.

Oliver Dörschuck, izvršni direktor tvrtke D-Marin, izjavio je: „Naša mreža marina značajno je unaprijeđena dodatkom Marine degli Aregai i Marine di San Lorenzo, koje su smještene u jednom od najboljih nautičkih odredišta na ligurskoj obali. Veseli nas prilika za daljnjim razvojem ovih marina, kao i činjenica što našim klijentima možemo ponuditi još dva pristaništa na njihovim avanturama po Mediteranu."

Tvrtka D-Martin pažljivo je odabrala ove dvije marine kako bi odgovarale njenoj misiji pružanja obogaćenog nautičkog iskustva korisnicima. Marine se nalaze na Rivieri dei Fiori, 58 km dugom potezu zadivljujuće obale prepune prirodnih ljepota i kulturnih bogatstava.

Marina degli Aregai jedna je od najvećih marina u Liguriji s 961 vezom za jahte do 50 metara. Marina nudi 24-satnu pomoć pri privezivanju, brodogradilište, hotel i trgovački kompleks s više od 20 trgovina i restorana.

Marina di San Lorenzo vrhunska je marina s 268 vezova za brodove do 40 metara. Najnovija ulaganja uključuju izgradnju vezova za superjahte. Marina također nudi hotelske sadržaje s wellnessom i privatnom plažom.

D-Marin će dodatno poboljšati marine svojim pristupom upravljanja usmjerenim na korisnika i digitalnim inovacijama, pružajući vrhunsku uslugu fokusiranu na obogaćivanje iskustava plovidbe.

22.01.2024. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh