« Biznis
objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana
COOL

D-Marin na sajmu boot Düsseldorf 2024

D-Marin predstavlja napredak premium nautičkih iskustava na sajmu boot Düsseldorf 2024

D-Marin
D-Marin (Arhiva)
Više o

D-Marin

,

Düsseldorf 2024

D-Marin, mreža vrhunskih marina, na nadolazećem nautičkom sajmu boot Düsseldorf pokazuje svoju predanost obogaćivanju korisničkog iskustva. Posjetitelji sajma mogu dobiti uvid u jedinstvenu D-Marin ponudu i najnovija dostignuća u tehnologiji marina od 20. do 28. siječnja 2024. na D-Marin štandu u hali 13, štand B04.

D-Marin će podijeliti najsuvremenija digitalna rješenja iz svojeg portfelja, uključujući demonstracije svojih senzora koji omogućuju klijentima daljinski nadzor statusa plovila, poput GPS lokacije plovila, razine napunjenosti baterija ili temperature u brodu. Brodski senzori, zajedno s pametnim postoljima za daljinsko upravljanje potrošnjom energije i plaćanjem, ključne su značajke unaprijeđene D-Marin aplikacije, koja je lansirana 2023. i također će biti dostupna za demonstraciju na sajmu.

Posjetitelji sajma boot Düsseldorf mogu iz prve ruke iskusiti privlačnost D-Marin odredišta za krstarenje diljem Mediterana i Perzijskog zaljeva, pri čemu tvrtka uvijek klijenta stavlja na prvo mjesto, nudeći vrhunske usluge u svojim marinama na svakoj etapi putovanja. S marinama u devet zemalja, D-Marin ponuda nudi ekskluzivna nautička iskustva koja spremno očekuju zainteresirane entuzijaste.

D-Marin će sudjelovati u Blue Dock Innovation 360°, nizu otvorenih panel rasprava usmjerenih na održivost u nautičkoj industriji. Glavni komercijalni direktor tvrtke D-Marin Dean Smith će 23. siječnja govoriti o najnovijim investicijskim strategijama, a glavni direktor za digitalne tehnologije Matthias Gehring će 25. siječnja podijeliti svoje viđenje budućnosti nautike. Uz njih će u petak 26. siječnja posjetitelji imat priliku vidjeti Aretu Pivolou, direktoricu za zdravlje, sigurnost i okoliš u tvrtki D-Marin u panel raspravi o prilagodbi klimatskim promjenama.

Uzbuđeni smo što na sajmu boot Düsseldorf 2024 možemo pokazati svoju predanost pružanju obogaćenih nautičkih iskustava i vjerujemo da će naš novi štand dostojno predstaviti vrhunac tehnološkog napretka i utjeloviti jedinstvena iskustva po kojima je D-Marin poznat. Radujemo se susretu s novim i postojećim kupcima, sklapanju novih partnerstava i dijeljenju onoga što D-Marin predstavlja" - izjavio je Dean Smith, glavni komercijalni direktor tvrtke D-Marin.

Više informacija potražite na štandu B04, u dvorani 13, na sajmu boot Düsseldorfu od 20. do 28. siječnja 2024.

18.01.2024. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh