« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
SJAJNO!

Čvrsta, nahranjena i prirodno preplanula koža

Čvrsta, nahranjena i prirodno preplanula koža zahvaljujući NIVEA Q10 i SUN Touch proizvodima

Evo što vam treba
Evo što vam treba (Nivea)
Više o

Nivea

,

preplanula koža

Odbrojavanje do ljeta je počelo, baš kao i pripreme za odlazak na plažu. S porastom temperatura i otkrivanjem tijela, često raste i razina samokritičnosti kada se pogledamo u ogledalo. Žene ponekad zaborave da trebaju voljeti svoje tijelo 365 dana u godini, ali zato su tu NIVEA Q10 i SUN Touch proizvodi koji će vašu kožu učiniti čvrstom i preplanulom te otkloniti i onaj najmanji osjećaj nesigurnosti.

Za malo dodatnog samopouzdanja, NIVEA je pripremila odlične pomagače - Q10 proizvode koji vam uz redovitu tjelovježbu i pravilnu prehranu mogu pomoći da postignete ljepši i čvršći izgled kože, upoznajte ih!

Za predivan osjećaj na koži koji traje cijeli dan i dodatno učvršćivanje isprobajte NIVEA Q10 losion i mlijeko za učvršćivanje kože tijela s naprednim "energetskim kompleksom" koji sadrži koenzim Q10, kreatin, L-karnitin i vitamin C. Formula NIVEA Q10 losiona i mlijeka za tijelo potiče obnavljanje stanica u vašoj koži i čini ju čvršćom i podatnijom u svega 10 dana.

  • Intenzivno hidratiziraju i hrane kožu.

  • Obogaćeni s koenzimom Q10 i vitaminom C.

  • Čvršća koža vidljiva već nakon 10 dana redovite upotrebe.

Prekrasan miris NIVEA Q10 Firming + Bronze losiona za tijelo odmah će vas podsjetiti na ljeto, a njegova učvršćujuća formula koja sadrži koenzim Q10 poboljšat će elastičnost vaše kože i dubinski ju hidratizirati. Ne morate čekati da biste izgledali preplanulo, uz NIVEA Q10 Firming + Bronze losion za tijelo možete uživati u brončanom tenu kad god poželite! U samo 10 dana pobrinut će se za prirodno preplanuli izgled vaše kože i postupno tamnjenje.

  • Poboljšava elastičnost kože unutar 10 dana.

  • Za prirodno preplanuli izgled.

  • Intenzivno njeguje kožu.

Ako želite uživati u osjećaju baršunasto meke kože i prirodno preplanulom izgledu kože, a pritom ste svijetle ili srednje svijetle puti, pravi izbor za vas je NIVEA Sun Touch losion za tijelo s ekstraktom ginka i uljem sjemenki grožđa. Ovaj njegujući losion za tijelo odličan je izbor za postupno tamnjenje, a pritom svojim osvježavajućim mirisom neodoljivo podsjeća na ljeto.

  • Za svijetlu i srednje svijetlu put.

  • Čini kožu baršunasto mekom i dubinski hidratiziranom do 24 sata.

  • Pruža jednakomjeran i prirodno preplanuli izgled.

10.06.2022. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh