« Zagreb
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
SVI NA CVJETNI!!

Cvijet za Cvjetni - dođite na prosvjed!

Nakon što je glavni gradski arhitekt i urbanist, poznati profesor ONO i DSZ Milan Bandić odlučno zabranio - cvijeće na Cvjetnom, vrijeme je da svi kažemo - DOSTAAAAAA!!!

Dođite na prosvjed na Cvjetni u 16h!
Dođite na prosvjed na Cvjetni u 16h! (Screenshot)
Više o

Cvijet za Cvjetni

,

prosvjed

,

Cvjetni trg

'Vratimo cvijeće na Cvjetni!', piše u pozivu na prosvjed zbog posljednjih odluka gradonačelnika Zagreba Milana Bandića vezanih uz Cvjetni trg

'Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, moramo ponovno braniti Cvjetni trg od gradonačelnika koji je ovaj put odlučio ukinuti dušu tog trga, a to je cvijeće. Dođite danas u 16 sati na Cvjetni trg, ostavite cvijet nasred trga i poručimo Bandiću, da želimo Cvjetni trg pun cvijeća, a ne terasa!', stoji u pozivu na prosvjed kojega građani Zagreba organiziraju zbog posljednje Bandićeve 'intervencije' na Cvjetnom.

U utorak su, naime, komunalni redari naredili cvjećarima da moraju smanjiti prostor na kojemu izlažu cvijeće. Ova odluka je nastupila naglo i bez ikakve najave, nakon što je gradonačelnik Milan Bandić u subotu rekao kako cvijeće guši promet i komunikaciju pješaka na Preradovićevom trgu.

Mrdnite malo, građanke i građani, jer ćete inače postati nešto drugo ... stoka jako, jako sitnog zuba!

23.11.2016. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh