« Film
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
BOX OFFICE

Čuvari galaksije i dalje najgledaniji

Čini se kako se sve urotilo da "Čuvari galaksije" postanu najuspješniji film godine u Americi, jer novi Marvelovi superheroji s pola snage čuvaju galaksiju i vrh box officea

Čuvari galaksije i četvrti tjedan prvi
Čuvari galaksije i četvrti tjedan prvi (Arhiva)
Više o

Čuvari galaksije

,

box office

Letimičan pogled na rezultate gledanosti filmova u američkim kinima lako bi mogao navesti na zaključak da u Hollywoodu traje nekakav štrajk. Naime, među prvih deset nije se pojavio niti jedan novi film, ako zanemarimo povratak "Lucy" s 11-og na 10. mjesto, a većina je naslova zadržala iste pozicije kao i prošli tjedan, tek s ipak znatno lošijim financijskim rezultatima.

Ukupno gledano, riječ je o jednom od najlošijih američkih kino vikenda posljednjih godina. Jedini novi film, "The Identical" totalno je podbacio i sa 1,9 milijuna uspio uloviti tek jedanaesto mjesto.

Čini se kako se sve urotilo da "Čuvari galaksije" postanu najuspješniji film godine u Americi. Prvo je tankirao srpanj, a evo sada i početak jeseni ne nudi baš nikakve atrakcije pa novi Marvelovi superheroji s pola snage čuvaju galaksiju i vrh box officea.

S novih 10 milijuna dolara stigli su do totala od 294,5 milijuna dolara u Americi, odnosno 586 u svjetskoj distribuciji. Slijede ih "Ninja kornjače" sa 6,5 milijuna (total 174,6 mil. dolara), te tinejdžerska drama "Ako ostanem" koja je do sada zaradila 39,6 milijuna dolara.

Cijeli izvještaj iz američkih kina možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

08.09.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh