« Nogomet
objavljeno prije 12 godina
OZLJEDA NA TRENINGU

Ćorluka ipak igra protiv Irske

"Magnetska rezonanca je na sreću pokazala da nije ništa ozbiljno i Ćorluka bi trebao biti spreman za susret u nedjelju", izjavio je Bilić

Fotografija vijesti
Više o

Vedran Ćorluka

,

Slaven Bilić

,

ozljeda

,

Euro 2012.

Vedran Ćorluka ipak nije zadobio ozbiljniju ozljedu na jučerašnjem treningu na kojem osjetio zatezanje u zadnjoj loži, zbog čega je prekinuo trening, ali će zbog predostrožnosti do utakmice s Irskom trenirati po posebnom programu, izjavio je hrvatski izbornik Slaven Bilić u petak na konferenciji za novinare u Warki, javlja Hina.

"Ono što se jučer dogodilo s Ćorlukom nije izgledalo tako strašno, no iz predostožnosti smo ga poslali u bolnicu na pregled. Magnetska rezonanca je na sreću pokazala da nije ništa ozbiljno i on bi trebao biti spreman za susret u nedjelju", izjavio je Bilić.

"Ćorluka će trenirati po posebno programu do utakmice jer ne želimo ništa riskirati s njim. Nema hematoma, ni istegnuća, a kamoli rupture, međutim bojim se jedino da se on u glavi previše ne opusti i pomisli - nije mi ništa. Baš zato smo ga u pratnji doktora Nemeca i poslali na magnetsku rezonancu u kliniku u Varšavi, da otklonimo sve dvojbe", kazao je Bilić i potvrdio da stručni stožer već zna kojih će 16 nogometaša u nedelju prijaviti za utakmicu protiv Republike Irske, ali nije želio obznaniti njihova imena.

08.06.2012. 15:46:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh