« Kultura
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
DOĐITE

Cool School Zima na Trešnjevci

Uz vrsne voditelje i obilje materijala, kreativni laboratorij mjesto je učenja, druženja i zabave gdje se kroz timski rad njeguju najrazličitije vještine

Cool school Zima na Trešnjevci
Cool school Zima na Trešnjevci (Cekate)
Više o

Cekate

,

Cool school Zima

Centar za kulturu Trešnjevka tradicionalno će održati Cool school Zima na Trešnjevci. Ove besplatne radionice za osnovnoškolski uzrast namijenjene su svoj djeci koja nisu u mogućnosti otići van Zagreba za vrijeme školskih praznika.

Nude se tri radionička modula (likovni, game lab i arhitektonski) čiji zajednički nazivnik je „prostor".  Uz vrsne voditelje i obilje materijala, kreativni laboratorij mjesto je učenja, druženja i zabave gdje se kroz timski rad njeguju najrazličitije vještine.

Likovna radionica, vodstvo: Anja Leko, likovna umjetnica

Kreativne igre kroz prostor i u prostoru različitim likovnim sredstvima i tehnikama, pri kojima djeca raznog uzrasta kroz timski rad, druženje i zabavu usvajaju razne vještine i znanja vezana za područje vizualne kulture.

Game lab radionica, vodstvo: Danijel Borna Fiket | Telecentar

Djeca se upoznaju sa programiranjem - Hour of Code (Minecraft, Star Wars), izradom scenarija računalne igre, kreiranjem likova i scene, snimanjem zvučnih efekata, kreiranjem digitalnih fotografija, vizualnim programiranjem koristeći Scratch, objavljivanjem igara na internetu.

Arhitektonska radionica, vodstvo: studenti krajobrazne arhitekture (pri Agronomskom fakultetu) u mentorstvu arhitektice Anete Mudronja Pletenac

U svrhu arhitektonske radionice djeca imaju izrađene puzzle, memory karte te sudjeluju u igri analize krajobraza apstrakcijom na bijeloj ploči - sve na temu krajobraznih regija Hrvatske. Radionica je jako poučna, zabavna i interesantna.

03.01.2019. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh