« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Converse Clash Wall u Zagrebu

Converse je Tenisica. I Converse je Promjena. Počeo je na igralištu i prilagodio se ulici.

Converse Clash wall u centru grada
Converse Clash wall u centru grada (Converse)
Više o

Converse Clash wall

,

Zagreb

Duga povijest i umjetničko naslijeđe Converse branda i dalje je u misiji da „isprovocira" i ohrabri mlade ljude da prekinu s mainstreamom i da budu jedinstveni.

Converse je bio prvi u sportu i prvi u u rock'n'rollu i obećaje da će i slijedećih 100 godina inspirirati na originalnost, slaviti ljude koji uznemiravaju status quo, povezivati jedne sa svima drugima, evoluirati i istraživati svoje granice.

Converse Clash wall eventi se događaju na globalnoj razini i jedan je od načina kako Converse želi utjecati na mišljenje i doprijeti i od najudaljenijeg kuta zemlje, probuditi uspavalu kretivnost i umjetnički izražaj u svakome od nas. „Obični" ljudi su dobili pomoć Lunara, grafiti umjetnika koji će njihove ideje dovesti u realitet , i podsjetiti da naše ideje mogu postati stvarnost. Clash wall je pretvaranje digitalne ideje u stvarnost - kretivnošću protiv dosade.

Clash wall je pokrenut u slavu bezvremenskog duha All Star Chuck 70' tenisice započeo je u Londonu, selio cijelom Europom i stigao u Zagreb.

Clash wall Zagreb donijeti će šareno remek dijelo na dosadan i zapušteni zid igrališta Osnovne škole J.J. Strossmayera u Varšavskoj ulici, vratiti ga u život i nekim budućim All star ljubiteljima, ako to već nisu, ostati podsjetnik da ružne stvari mogu postati lijepe a dosada biti uništena kreativnošću čovjeka .

Ako ne uspijete prisustvovati Clash wall-u 17. svibnja u 12h imati ćete doušnika koji će javiti kako je bilo i rekapitulirati event a sve će te moći vidjeti na videu na converse.hr

15.05.2014. 14:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh