« Biznis
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
KONFERENCIJE

COMELEON, prva hrvatska konferencija o organizacijskoj kulturi

COMELEON će okupiti međunarodne stručnjake na temu kompleksnosti, organizacije budućnosti i agilnosti

Sjajne teme konferencije
Sjajne teme konferencije (Arhiva)
Više o

konferencija

,

organizacijska kultura

,

COMELEON

U kongresnom hotelu Well u Tuhelju 24. i 25. listopada 2019. održat će se prva konferencija na temu organizacijske kulture pod nazivom COMELEON koja će okupiti međunarodne stručnjake na temu kompleksnosti, organizacije budućnosti i agilnosti.

Jos de Blok, CEO Buurtzorga, koji je revolucionirao područje socijalne njege na osnovu samoorganizirajućih timova podijelit će svoje iskustvo sa sudionicima, a pozvani predavači poput menadžment egzorcista Nielsa Pflaeginga, stručnjakinje za kompleksnost Stephanie Borgert te korifeja na području agilnosti Jurgena Appela će osim predavanja održati i radionice gdje će u direktnom kontaktu razmijeniti stavove i izazove sa sudionicima. Neke od tema koje će se obrađivati su: kako osigurati rast prihoda, poticati inovativnost, privući talente, decentralizirati procese donošenja odluka, graditi pliću hijerarhiju, koristiti snagu kolektivnog znanja, graditi organizacijsku agilnost, itd.

U sklopu konferencije održat će se nekoliko panel rasprava u koje će se uključiti Anja Zerbin koja je odgovorna za digitalnu kulturu u njemačkom Postbanku, COO metafinanza Axel Kummer, predsjednik Uprave Raiffeisenbanke u Hrvatskoj Michael G. Müller te osnivačica B2B startupa red 42 Silke Hermann.

Premium partner konferencije postao je Hrvatski Telekom, predvodnik organizacijske kulture u Hrvatskoj, kompanija u kojoj vrhunski talenti razvijaju tehnologije budućnosti. Hrvatski Telekom se sa svojim digital & agile timovima već usmjerio prema agilnoj organizaciji, a o tome će na konferenciji govoriti Vjekoslav Golubović, zadužen za planiranje u Odjelu ljudskih resursa.

Konferenciju organizira konzultantska tvrtka VETTURELLI šire poznata kao inicijator poslovnih utrka B2B RUN koje su se transformirale u najveći poslovni događaj u Hrvatskoj. Organizacija konferencije COMELEON ima vrlo sličnu svrhu - pokretanje dijaloga, poticanje kreativnosti, kolaboracije i inovativnosti.

Viktor Vetturelli, inicijator konferencije COMELEON istaknuo je: "Stav o hijerarhijskom sustavu duboko je ukorijenjen u hrvatskim kompanijama te da spremnost za potpunom organizacijskom agilnošću još nije prisutna. Nesigurnost i strah od nepoznatog koju donosi nova BETA organizacija, nažalost, jači je od nužnosti za istinskom promjenom. Kompanije testiraju, eksperimentiraju, pojedine smanjuju i broj hijerarhijskih razina, no povjerenje u interne snage i njihovu sposobnost da iznjedre potrebna rješenja za opstanak u kompleksnosti digitalnog doba ne dopušta veće iskorake. Zato sam uvjeren kako će COMELEON konferencija potaknuti na promjene."

Ulaznice za konferenciju COMELEON su u prodaji na webu konferencije: www.comeleonconference.com.

05.09.2019. 14:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh