« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci
PRO OBAMA

Clooney na balu skuplja novac za Obamu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

George Clooney

,

Barack Obama

Tko tvrdi da su holivudske zvijezde praznoglave i nezainteresirane za važna pitanja, ponovno se prevario. Američki glumac jučer je doputovao u Ženevu, gdje će organizirati gala večeru sa svojim obožavateljima koji su za to spremni izdvojiti, pravu sitnicu, 10.000 dolara.

Ipak, Cooley nije razmažena zvijezda koja želi na ovaj način prigrabiti znatnu količinu novca, njegovi su ciljevi potpuno plemeniti. Filmska zvijezda želi podržati Baracka Obamu, a prikupljena sredstva odlaze isključivo za predsjedničku kampanju afroameričkog kandidata. 

Tako je Clooney, rođen u Kentuckyju, dokazao da je u potpunosti republikanac, a nada se kako će ovime sakupiti 900.000 dolara.

Moći ćete sudjelovati i ako imate 'samo' 1.000 dolara, jer toliko stoji ulaznica za prijem na kojem susreće 170 američkih građana koji će slušati govor o Baracku Obami, a imat će i mogućnost postavljati holivudskoj zvijezdi pitanja.

Događaj bi se trebao nastaviti u jednoj privatnoj ženevskoj kući, čiji je vlasnik, američki advokat Charles Adams, ujedno i glavni organizator ovog prikupljanja novca za potporu kampanji. Na toj će se večeri slavnom glumcu pridružiti 75 obožavatelja, koji će svoju večeru platiti, već spomenutih, 10.000 dolara. (METRO)

03.09.2008. 14:42:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh