« Film
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
FILMSKA KRITIKA

Clear History - prva kritika

Novi film tvorca „Seinfelda“, pazite da se ne ugušite od smijeha, kažu Nemilosrdni gadovi

Larry David napravio je urnebesan film
Larry David napravio je urnebesan film (Arhiva)
Više o

Kate Hudson

,

Jon Hamm

,

recenzija

,

Larry David

,

Clear History

,

Michael Keaton

Po svršetku zadnje epizode kultne humorističke TV serije „Bez oduševljenja, molim" („Curb Your Enthusiasm"), Larry David napravio je za HBO cjelovečernji film „Clear History" u kojem igra glavnu ulogu, a uz njega je respektabilna glumačka ekipa u kojoj su još Eva Mendes, Jon Hamm, Kate Hudson i Michael Keaton.

Larry tumači Nathana Flomma, u pustinjačku kosurdu i bradurinu zaraslog marketinškog gurua u maloj kalifornijskoj start-up kompaniji koja razvija električni automobil. Nakon neke banalne, ali tipično larrydavidovske svađe s direktorom Willom Haneyem (Hamm), Flomm napušta kompaniju i prodaje Haneyu svoj udio od 10%.

Deset godina kasnije, Howarda (kako se zove taj smiješni autić) vozi pola Amerike, Haney je milijarder i vizionar Jobsova ranga, a Flomm ruglo i medijski simbol najvećeg luzera Amerike. Mi ga pak nalazimo na drugom kraju kontinenta, na idiličnom Martha's Vineyardu, kennedyevskom otoku na Istočnoj obali, bez kose i brade i pod novim imenom, Rolly DaVore.

Tamo je, čini se našao svoj mir - ima nekakav poslić i ekipu, a najveću neurozu izaziva otkriće da je njegova bivša cura Wendy (Ryan) prije 20-ak godina, nakon koncerta popušila čak četvorici članova banda Chicago.

Ukratko riječ je o dosta tipično larrydavidovskom djelcu o svemu i ničemu uz koji se lako ugušite od smijeha. Cijelu recenziju filma „Clear History" možete pročitati OVDJE.

 

http://nemilosrdnigadovi.com/clear-history-recenzija/ ‎

 

20.08.2013. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh