« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
POPOVEC

Član Uprave Podravke izazvao prometnu nesreću s dvoje mrtvih

Marin Pucar se svojim Audijem A6 neoprezno prestrojavao u desni trak i udario u Mitsubishi u kojem su poginula dva muškarca

(Damir Krajač/Cropix)
Više o

Podravka

,

prometna nesreća

,

Earls Court

,

Ben Goldacre

Član uprave Podravke Marin Pucar (40) jučer navečer je na autocesti Varaždin - Zagreb kod mjesta Popovec zbog neopreznog prestrojavanja izazvao prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe.

Pucar se svojim "audijem A6" oko 21,45 sati, kako je danas izvijestila zagrebačka policija, neoprezno prestrojavao u desni trak, a onda je prednjim dijelom udario u stražnji lijevi dio automobila "mitsubishi pajero" bjelovarskih oznaka u kojem su bili 31-godišnjak i za sada nepoznati muškarac.

Oba automobila su uslijed sudara sletjela s ceste, pri čemu je na mjestu poginuo 31-godišnjak, dok je njegov suvozač umor jutros u bolnici.

Promet se zbog nesreće tim dijelom autoceste noćas do iza 2 sata odvijao lijevim prometnim trakom, uz regulaciju policije.

Tvrtka Podravka, u kojoj je Pucar član Uprave, priopćila je da su duboko potreseni velikom tragedijom i da s iskrenim žaljenjem obiteljima stradalih žele da "smognu snage prebroditi za njih ova iznimno bolna vremena".

"Ovom prilikom želimo izraziti iskrenu sućut i žaljenje obitelji te prijateljima koji su pretrpjeli nenadoknadiv i nemjerljiv gubitak", stoji u prioćenju koprivničke tvrtke. (hina/metro-portal)

30.04.2010. 12:32:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh