« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina
DAIKIN

Čistoća zraka najviše kvalitete uz klimatizaciju prostora

Daikin klima-uređaji pružaju kombinaciju klimatizacije prostora i pročišćavanja zraka najvišeg nivoa, svakom korisniku osiguravaju vrhunski komfor.

Sve što trebate znati o klimama
Sve što trebate znati o klimama (Daikin)
Više o

klima uređaj

,

Daikin

,

najbolja klima

Uzevši u obzir da unutarnje onečišćenje zraka može biti 2 do 5 puta veće od onog vanjskog, Daikin je u novoj Bluevolution generaciji klima uređaja posebnu pozornost posvetio i čistoći unutarnjeg zraka.

Osim fotokatalitičkog filtera, tu je i nova generacija filtera na bazi srebra, dok su uređaji najviše klase (Professional i Ururu Sarara) opremljeni vlastitim registriranim patentom tzv. Flash streamer-om, koji je od prije poznat kao sastavna komponenta Daikinovih pročistača zraka.

O čemu se u stvari radi?


Flash streamer proizvodi elektrone velike brzine. Elektroni velike brzine sudaraju se i aktiviraju molekule kisika u zraku koje tada postaju nestabilne i pokreću kemijske reakcije s tvarima s kojima dolaze u kontakt. Navedena tehnologija snažno uklanja dizelsku prašinu, plijesan, bakterije i viruse što korisniku daje zrak vrhunske kvalitete unutar tretiranog prostora u samo 15 minuta.

Daikin klima-uređaji pružaju kombinaciju klimatizacije prostora i pročišćavanja zraka najvišeg nivoa, a uz visoku energetsku učinkovitost, minimalnu potrošnju energije i mogućnost wifi upravljanja, svakom korisniku osiguravaju vrhunski komfor.

Više informacija o Daikin uređajima na www.daikin.hr

14.07.2017. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh