« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
SAVJETI :)

Čišćenje lica - rutina koju ne smijete zaboraviti

Ako ne koristite neki proizvod za čišćenje, nakupljanje mrtvih stanica kože može spriječiti da neki od vaših proizvoda za njegu kože ispravno funkcioniraju

Ne zaboravite na lice!
Ne zaboravite na lice! (Arhiva)
Više o

umivanje

,

čišćenje lica

Jutarnja rutina nije samo pranje zuba, to će vam reći svaka žena koja pazi na svoj izgled, jer čišćenje lica najviše utječe na vaš izgled.

Čišćenje lica ne samo da uklanja prljavštinu, prekomjerno ulje i šminku, već također stimulira regeneraciju kože.

Probudit ćete krvotok i kisik će lakše doći do površine kože. Čišćenje lica trebalo bi trajati samo 20-30 sekundi, a to priprema teren za ostale korake u njegi kože. Mali čin pranja lica može vam učiniti da se osjećate bolje:

Jutro

Dok spavate, mrtve stanice kože, znoj i ulje skupljaju se na površini i morate ih skinuti. Samo umivanje vodom, nekad nije dovoljno. Ako ne koristite neki proizvod za čišćenje, nakupljanje mrtvih stanica kože može spriječiti da neki od vaših proizvoda za njegu kože ispravno funkcioniraju. Tijekom vremena, to će dovesti do blijede, umorne kože.

Ujutro, odvojite 20 minuta za rutinu čišćenja kože i šminkanja. Operite lice i vrat prije nanošenja njege kože. Najbolje je koristiti nježne proizvode, koji nisu za eksfolijaciju (to je vrlo važno tijekom hladnijih mjeseci kako bi vaša koža bolje funkcionirala tijekom dana). Ova vrsta nježnog čišćenja pomaže koži da se 'probudi'.

Večer

Navečer pokušajte s alfa-hidroksi kiselinom za čišćenje lica jer dok spavate, koža se regenerira. Pomoći ćete joj da se oslobodi mrtvih stanica, ostavljajući svježu, zdravu i sjajnu kožu, a proizvodi za njegu bolje će se upiti u kožu.

02.03.2018. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh