« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
Čeka se potvrda Saveza

Ćiro podnio pismenu ostavku

Miroslav Blažević podnio je pismenu ostavku na mjesto izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine

(Dado Ruvić/Cropix)
Više o

Miroslav Ćiro Blažević

,

ostavka

,

izbornik

O razlozima nema još uvijek konkretnih informacija, ali sigurno je da će ova ostavka biti prezentirana članovima Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH na sjednici koja će biti održana sutra u Sarajevu, kada će se i saznati više detalja o razlozima ovakvog poteza izbornika, prenosi Sarajevo-X.

U četvrtak navečer je objavljena vijest da je Ćiro pristao voditi ekipu kineskog Shanghai Shenhuea s kojim će ugovor potpisati 15. prosinca kada će otputovati u daleku Kinu.

Ovim se, čini se, završava "sapunica" oko njegovog ostanka na mjestu izbornika najbolje nogometne reprezentacije BiH, s kojom je došao na korak od Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi koje se igra naredne godine.

Blažević je na sjednici IO trebao dobiti nepovjerenje članova. Njemu se zamjera što je "flertao" sa pojedinim klubovima i dogovarao angažman u trenucima kada se reprezentacija BiH borila za odlazak na Svjetsko prvenstvo. S obzirom na posljednju informaciju da je dogovorio suradnju sa kineskim klubom, to se ispostavilo točnim.

11.12.2009. 20:22:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh