« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
ZABAVA

Ćiribu ćiriba i vesela zanimanja napunili KIC

Poznati zagrebački veterinar Vladimir Pezo, Luka i Pierre zabavili su, ali i ponešto naučili i male i velike

Zabava i edukacija u KIC-u
Zabava i edukacija u KIC-u (Menart)
Više o

Luka Vidović

,

KIC

,

vesela zanimanja

,

Ćiribu Ćiriba

U Kulturno informativnom centru 16. ožujka Menart Kids i Luka Vidović još su  jednom predstavili novi zabavno-edukativni program Čiribu Čiriba i vesela zanimanja. Očito je da su roditelji i djeca, prepoznali kvalitetu ovakvih druženja s obzirom da je dvorana ponovo bila popunjena do zadnjeg mjesta, a tražila se i karta više.

Poznati zagrebački veterinar Vladimir Pezo, Luka i Pierre zabavili su, ali i ponešto naučili i male i velike. Osim što smo se zajedno zaputili u svijet iluzije, djeca i odrasli uživali su u smijehu, poklonima, trikovima iz „Lukine čarobne kutije" te u zanimljivom nastupu veterinara Peze koji je strpljivo i na njemu svojstven način odgovarao na pitanja koja su mu uputili najmlađi.

Da li ste ikada liječili slona? Da li se papigama režu nokti? Spavate li ikada sa svojom zmijom? Koja je najčudnija životinja koja je bila u vašoj ordinaciji? Koje su razlike između pasa i mačaka kao kućnih ljubimaca? Samo su neka od pitanja koja su radoznali mališani postavljali simpatičnom veterinaru. Nakon poučnog predavanja, djeca i njihovi roditelji započeli su svoj vikend novim informacijama koje do sada zasigurno nisu znali.

Novo druženje održat će se 20.04, a tko će tada biti veseli gost, saznati ćemo uskoro J

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice kupite ili rezervirate na vrijeme. Ulaznice se mogu rezervirati putem rezervacije@menart.hr ili kupiti od 22. ožujka  u KIC-u, Preradovićeva 5/1, po cijeni od 15 kn do 10.4, a nakon toga po cijeni od 20 kn, neovisno o rezervacijama. U slobodnoj prodaji je samo 50 ulaznica, a maksimalno 20 ulaznica bit će dostupno putem rezervacija te se moraju preuzeti najkasnije do 15. travnja u prostorijama KIC-a.

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici Menart Kids ili na www.menart.hr

 

20.03.2013. 10:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh