« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina
NAPOKON!

Cijene goriva padaju

INA je snizila cijene Eurosupera i Eurodizela, a očekuje se da će i ostale tvrtke slijediti njihov primjer

Cijene se spuštaju
Cijene se spuštaju (DeviantArt)
Više o

cijene goriva

,

nove cijene goriva

,

eurodizel cijena

,

eurosuper 95 cijena

INA je u utorak ponovno snizila cijene goriva na svojim benzinskim postajama. Prema informacijama koje je prikupio portal cijenegoriva.info, cijena jedne litre najprodavanijeg goriva u Hrvatskoj, Eurosupera 95, iznosila je 10,69 kuna, što je za deset lipa manje nego dan prije. Cijena jedne litre Eurodizela, pak, snižena je za sedam lipa i sada stoji 9,92 kune.

Ostale kompanije nisu mijenjale svoje cijene, no može se očekivati da će to neke učiniti tijekom dana (kao na primjer Lukoil), a sve bi se sutra trebale priključiti pojeftinjenju.

Jedino na portalu cijenegoriva.info korisnici mogu saznati trenutno važeće cijene goriva u Hrvatskoj te izračunati koliko će uštedjeti. Naime, odabirom vrste te količine goriva mogu doznati koliko će uštedjeti ako gorivo toče na najjeftinijoj u odnosu na najskuplju benzinsku postaju.

Podsjetimo, iako je slobodno formiranje cijena benzina u Hrvatskoj dočekano s odobravanjem, ipak potrošači su zakinuti. Aktualne cijene benzina i dizela potrošači mogu vidjeti na takozvanim totemima na benzinskim postajama, a budući da ih neke postaje nemaju, tek prilikom točenja goriva.

13.05.2014. 13:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh