« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
LOOL

Chuck Norris upozorava na okupaciju Texasa

Ikona, legenda i najveći frajer na svijetu Chuck Norris upozorava na vojne vježbe koje će, kako on tvrdi, faktički izvršiti okupaciju Texasa

Chuck Norris spašava Texas od okupacije?
Chuck Norris spašava Texas od okupacije? (Arhiva)
Više o

Chuck Norris

,

Texas

,

vojne vježbe

,

Jade Helm 15

Chuck Norris, sedamdesetpetogodišnji glumac, majstor borilačkih vještina ali i kolumnist WorldNetDaily portala upozorio je da će američka vojska na ljeto na teritoriji Teksasa vršiti trening vježbe, koje bi se mogle pretvoriti u okupaciju ove države.

Navodno, sumnjiva ''Jade Helm 15'' vježba je suštinski strateški vojni trening ''koji se brzo pretvori u okupaciju'', a Norris je upozorio javnost da se mora upoznati s potencijalnom opasnošću koja im prijeti ovo ljeto.

Popularni ''Walker the Texas Ranger'' rekao je da je ''vježba nije vježba ukoliko je američka Vlada izvodi'', dodavši: ''Nije pretjerivanje, nije ni zavjera. Ako bilo kog dužnosnika pitate za 'Jade Helm 15' nitko vam neće smjeti ništa reći zbog prevelike tajnosti kompletnog projekta'', kazao je Norris.

Nije Norris prvi koji je upozorio na ovu vježbu. Gregg Abbot, guverner Texasa, kao i Ted Cruz, senator, kontaktirali su Pentagon tražeći dodatna objašnjenja oko slučaja. 

''Drago mi je da su Abbot i Cruz izrazili zabrinutost. Ovakva stvar će nam postati svakodnevnica u 'dvorištu'. Velike vojne operacije se ne bi smjele održavati u vatrenoj državi kao što je Texas'', riječi su ikone TV ekrana.

06.05.2015. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh