« Znanost
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
DOĐITE

Četvrta Duga noc jezika u Zagrebu

Dosadašnje tri održane Duge noći jezika privukle su veliki broj zainteresiranih posjetitelja, a ove godine, kao i prošlih godina, građani su pokazali veliko zanimanje za radionice japanskog i korejskog

Posjetite Dugu noć jezika!
Posjetite Dugu noć jezika! (Arhiva)
Više o

Duga noć jezika

škola stranih jezika „ENBE", Maksimirska 64, u subotu, 6. veljače s početkom u 19 sati po četvrti put organizira Dugu noć jezika s ciljem promicanja jezične i kulturne raznolikosti. Noć traje do 23.15 sati. Ulaz je besplatan.

Radionice su namijenjene gostima bez predznanja ilii bez većeg predznanja u navedenim jezicima. Zainteresirani građani mogu se do 4.2. prijaviti za turski, portugalski, ruski i arapski tako da potvrde dolazak na mail natasa@en-be.net (uz navođenje imena i prezimena, broja telefona i jezika kojem želite prisustvovati). Za japanski i korejski mogu poslati prijavu za listu čekanja.

Dosadašnje tri održane Duge noći jezika privukle su veliki broj zainteresiranih posjetitelja, a ove godine, kao i prošlih godina, građani su pokazali veliko zanimanje za radionice japanskog i korejskog tako da su mjesta za ta dva jezika već popunjena. Na ovogodišnjoj Dugoj noći jezika želimo vas uvesti u osnovne karakteristike te osobitosti izgovora i pisma svakog pojedinog jezika. Također ćemo vas nastojati naučiti nekoliko pozdrava i kako se predstaviti. Saznat ćete kako primiti i uručiti posjetnicu u Japanu, čuti izvorne govornike korejskog, arapskog i ruskog te učiti izgovor portugalskih glasova uz zvukove fada. Gosti će također moći okusiti i neke od autentičnih proizvoda poput ruskogkvasa i turske grickalice leblebi.

 

PROGRAM

19:00 - 19:30 japanski

19:45 - 20:15 korejski

20:30 - 21:00 turski

21:15 - 21:45 portugalski

22:00 - 22:30 ruski

22:45 - 23:15 arapski

03.02.2016. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh