« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
PROGNOZA VREMENA

Čeka nas kišni i hladni vikend

Mjestimične kiše u početku će biti uglavnom na Jadranu i uz njega, a prema kraju dana te osobito u noći na subotu povremena kiša očekuje se u većem dijelu zemlje

Nemojte još spremati toplu odjeću
Nemojte još spremati toplu odjeću (Shutterstock)
Više o

vikend

,

vrijeme

,

prognoza vremena

Prognoza vremena za vikend ne ide na ruku onima koji su se nadali uživati u suncu i prirodi, jer će se već danas posvuda naoblačiti. Mjestimične kiše u početku će biti uglavnom na Jadranu i uz njega, a prema kraju dana te osobito u noći na subotu povremena kiša očekuje se u većem dijelu zemlje.

U unutrašnjosti će puhati umjeren, ponegdje i jak, u gorju na udare i olujan jugozapadni vjetar, na Jadranu umjereno i jako jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka u većini predjela od 18 do 23 °C, malo niža u gorju i na sjevernom Jadranu.

U subotu nas očekuje umjereno do pretežno oblačno i osjetno svježije. Povremeno će biti kiše, osobito u noći i prijepodne, obilnije u Gorskom kotaru i na sjevernom Jadranu, a u najvišem gorju može pasti i malo snijega.

Zapuhat će umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na sjevernom Jadranu jaka i olujna bura koja će se do kraja dana proširiti duž većeg dijela obale. Jutarnja temperatura od 6 do 10, na Jadranu od 10 do 15, a dnevna od 8 do 13, na Jadranu od 14 do 19 °C, na jugu i malo viša. Prema kraju dana još će osvježiti.

U nedjelju će se naoblaka razbiti u cijeloj zemlji, no dnevne će temperature biti još niže nego u subotu, od 10 u unutrašnjosti do 13 na obali.

17.04.2015. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh