« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
SAZNAJEMO

Čarolija blagdana uz zdravu i njegovanu kožu

Podarite sebi ili svojim najdražima čaroliju njegovane i blistave kože korištenjem ovog stvarno čarobnog seta iz Olivala

Čarobni set iz Olivala
Čarobni set iz Olivala (Olival)
Više o

piling

,

Olival

,

čarobni set

Želite li vratiti koži sjaj i mekoću, piling kože je za to najbolji način jer njegovom redovitom primjenom koža postaje svilenkasto glatka, prokrvljena i mekana. Nakon tako temeljito očišćene kože, ona je spremna za dubinsko hranjenje i hidratizaciju, a najbolji odabir su prirodna ulja.

Novi Olivalov Čarobni set dat će vašoj koži tijela posebnu i cjelovitu njegu i kao rezultat prekrasnu i zdravu kožu kroz sadržani Čarobni piling gel, ujedno i novitet branda, i već popularno Čarobno suho ulje.

Čarobni piling gel namijenjen je nježnom i temeljitom čišćenju kože tijela. Gel je blagog mirisa i ugodne teksture koja se lako ispire, a njegova nježna pjena ne nadražuje, niti peče oči. Baza mu je prirodni tenzid koji ne isušuje kožu, bez štetnog SLS-a, a emolijentni biolipidi dodatno ju hidratiziraju nakon čega koža postaje meka i glatka. Pilirajuća zrnca usitnjenih koštica marelice i masline pomažu u uklanjanju odumrlih stanica s površinskog sloja kože čime se dodatno potiče regeneracija te produljuje njen mladenački tonus i izgled. Čarobni piling gel pronaći će dodatnu simpatiju poklonika prirodne kozmetike s obzirom da je njegova formulacija u skladu sa zahtjevima „zelene kemije", što znači da nema štetni utjecaj na otpadne vode i ne zagađuje okoliš.

Temeljito očišćena i regenerirana koža spremna je za hranjenje i hidrataciju, a drugi proizvod u setu, kao izvrsna nadopuna piling gelu, je Čarobno suho ulje koje u svom sastavu ima čak 6 prirodnih ulja s obiljem vitamina E. Bademovo ulje hrani kožu, dok će ju lješnjakovo ulje dubinski hidratizirati, dodatno tonizirati i blago učvrstiti. Makadamijino ulje poznato je po svom anti age učinku te je prava riznica A i E vitamina, baš kao i arganovo ulje. Jojobino ulje kožu čini mekom i glatkom, a idealno je za preparate ove vrste radi svog sastava najsličnijeg prirodnoj masnoći kože na koju će izvrsno djelovati i esencija ružinog ulja kroz dubinsku regeneraciju kože. Ovo suho ulje namijenjeno je svim tipovima kože, ne ostavlja masni trag, a osim za lice i tijelo, može se koristiti i za njegu kose, ali i kao parfem.

Ljepota se krije u malim stvarima, poklonimo ju sebi ili najdražima tijekom ovih blagdana uz Olivalov Čarobni set!

Olivalov Čarobni set potražite u dm-drogerie marktu, Bipi, Kozmu i Nami po cijeni od 129,90 kn.

21.11.2016. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh