« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
TEŠKE OZLJEDE

Čakovec: Nasmrt pretukli mladića i ostavili ga da umre

U čakovečkoj bolnici jutros je umro 22-godišnji mladić koji je noćas pronađen u nesvijesti ispred noćnog kluba "Guru" u Čakovcu

Fotografija vijesti
Više o

tuča

,

Čakovec

,

smrt

,

teške ozlijede

Policija je uhitila trojicu muškaraca osumnjičenih da su mladića pretukli i nanijeli mu ozlijede od kojih je umro, prenosi Hina. Mladić iz Vukanovca pronađen je ispred narodnjačkog noćnog kluba bez svijesti, a na odjel hitne medicinske pomoći u čakovečkoj Županijskoj bolnici primljen je oko 2,40 sati. Bio je u komi te je odmah započeo oživljavanje, no unatoč liječničkoj pomoći umro je jutros u 8,45 sati.

Glasnogovornik međimurske Policijske uprave Krunoslav Gosarić potvrdio je da su uhićena trojica muškaraca za koje se sumnja da su mladića premlatili i nanijeli mu teške ozljede od posljedica kojih je kasnije preminuo. Dvojica osumnjičenika su iz Međimurske, a jedan iz Varaždinske županije.

Obdukcija kojom će se potvrditi uzrok smrti obavit će se sutra, kazao je Gosarić, dodavši da je u tijeku policijska istraga koja bi trebala utvrditi sve okolnosti ozljeđivanja i smrti 22-godišnjaka.

27.01.2011. 14:22:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh