« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci
vrijeme

Olujna bura zatvorila Dalmatinu kod Maslenice i cestu Senj - Sv. Magdalena

U 12 i 20 ceste su još uvijek zatvorene zbog olujnog vjetra

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Branislav Grgurović/CROPIX)
Više o

tunel Sv. Rok

,

stanje na cestama

,

bura zatvorena A1

,

Maslenički most

Zbog olujnog vjetra, dionica autoceste A 1 između čvorova Maslenica i Sv. Rok, te Jadranska magistrala (D 8) od Senja do Svete Marije Magdalene i dalje su zatvorene za sav promet, izvijestio je u 12,10 sati Hrvatski auto-klub.

Državnom cestom D 54 Jasenice-Zaton Obrovački smiju voziti samo osobna vozila.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Delnica, zabranjen je promet teretnim vozilima iznad 3.5 tone, vozilima s natkrivenim teretnim prostorom, autobusima, motociklima i vozilima s kamp prikolicama.

Paški most i dionica Jadranske magistrale od Bakra do Senja zatvoreni su za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama i vozilâ s natkrivenim teretnim prostorom).

Proglašeni su zimski uvjeti, te je zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozilâ moraju imati zimsku opremu na državnim cestama: kroz Liku - D 1 Grabovac-Korenica-Udbina (Lička magistrala), D 25 Korenica-Lički Osik, D 42 Saborsko-Poljanak-Selište, D 52 Špilnik-Zalužnica-Vrhovine, D 217 G. Vaganac-GP Ličko Petrovo Selo, D 504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo i D 522 Udbina-Gornja Ploča.

U Gorskom kotaru: D 32 Prezid-Delnice, D 305 Parg-Čabar, kao i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Čabra.

Moguća je poledica zbog niskih temperatura, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zatvoren je međudržavni prijelaz Miljana (Krapinsko-zagorska županija), zbog radova.

Zbog bure u prekidu su trajektne linije: Prizna-Žigljen za otok Pag i Jablanac-Mišnjak za otok Rab.

(hina/metro-portal)

26.12.2008. 09:52:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh