« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
posvuda bura

Bura zatvorila A1 od Sv. Roka do Maslenice

Jaka bura jutros je ometala promet

(Jure Mišković, CROPIX)
Više o

bura zatvorena A1

,

bura promet

,

autocesta A1

,

trajekti prekid

Zbog olujnog vjetra, dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica zatvorena je za sav promet, dok su državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most, otvoreni samo za osobna vozila, priopćio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Obilazak za osobna vozila je preko Gračaca i Zatona Obrovačkog, a ostali voze od Zatona Obrovačkog preko Obrovca prema čvorovima Zadar 2 ili Benkovac.

Zbog vjetra je i dionica Jadranske magistrale (D 8) između Bakra i Svete Marije Magdalene zatvorena za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom), dok je na Krčkom mostu za I. skupinu (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle).

Jak vjetar usporava promet na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovice i tunela Tuhobić, no nema posebnih ograničenja, priopćio je HAK.

Zbog vjetra prekidu je trajektna linija prema otoku Pagu, Prizna-Žigljen, dok ostali trajekti plove redovito. U prekidu je katamaranska linija Split-Hvar-Vela Luka-Ubli zbog nepovoljnih vremenskih prilika. (hina/metro-portal)

28.05.2009. 10:14:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh