« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Bura opet zatvorila A1

Promet Dalmatinom ponovno ispod Velebita zbog bure teče obilazno, dok je dionicom A6 između Delnica i Kikovice promet dozvoljen samo osobnim vozilima

Fotografija vijesti
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

bura A1

Olujna bura koja je puhala cijelu noć zatvorila je dionicu autoceste A1 između čvorova Posedarje i Gornja Ploča, stoji u izvješću HAK-a za ponedjeljak, prenosi Hina.

Dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Delnica i Kikovice te državnom cestom D54 Maslenica-Zaton Obrovački mogu voziti samo osobna vozila.

Na mostu u Dubrovniku te Jadranskom magistralom (D8) između Bakra i Senja promet je zabranjen za autobuse na kat, kamp prikolice i motocikle, a između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima posebice u Lici i Gorskom kotaru zbog moguće poledice.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi zbog radova između čvorova Zagvozd i Ravča, u dužini od oko 5 km (od 452. + 420 do 457. km), te između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (na 235. i od 229. do 227. km).

U prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen, Jablanac-Mišnjak i Rogač-Split te katamaranska iz Splita za Vis te iz Novalje za Rijeku.

Na graničnim prijelazima Županja i Stara Gradiška pojačan je ulazak, a na Bregani izlazak osobnih vozila.

09.04.2012. 09:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh